Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-20, 21:30   #3232
liwaczka
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny kochane, Wy zawsze jesteście dobrze poinformowane...powiedzci e mi w jakich godzinach jest otwarta Elizówka? byłam na ich stronie i tam nic nie jest napisane...
no chyba nie 24/24 co? chciałabym tam wpaść kiedyś i zobaczyć w jakich cenach mają kwiaty i inne różności...
Najlepiej pojechać rano, giełda pracuje tak od 4-5 do 12 największy wybór i najświeższe kwiaty są w środę i piątek, oczywiście wybór zależy również od sezonu (ruchu w kwiaciarniach) w tzw martwym sezonie hurtownicy nie sprowadzają za dużo kwiatów (tak było np. przez ostatnie 2 tygodnie) ale już się poprawili i znowu jest z czym zaszaleć

Cytat:
Napisane przez trzykropek Pokaż wiadomość
Teraz w części salonów są wyprzedaże jeszcze i nie ma takiego wyboru w salonach, ponieważ kolekcja z 2009 już schodzi a jeszcze nie ma w sklepach kolekcji z 2010. Więc wyboru za dużego może nie być.
Niestety ale, przynajmniej ja się z tym spotkalam, mowiono mi,że na stronach internetowych jest większy wybór,że jak sobie upatrzę jakąś sukienkę ze strony to mogę ją zamowić. W sklepie niestety nie moglam ich przymierzyć (np. w vivien)
Mierzenie-ja się nie umawialam i wszędzie gdzie poszłam mogłam od razu mierzyć-bo akurat nikogo w sklepie oprócz mnie nie bylo. Jeśli mają większy ruch i wtedy kiedy przyjdziesz nie ma możliwosci zmierzenia to wtedy możesz się umowić na inny pasujący ci termin .
Jeśli chcesz sukienkę szyć u krawcowej lub sprowadzają sukienkę na zamowienie-to nawet ok 4 miesiące przed ślubem trzeba już o tym naprawdę pomyśleć (czas szycia, kolejka szycia w miesiącach wakacyjnych,kiedy jest duże oblężenie).
Jeśli chcesz być pewna jak wyglądasz w konkretnym modelu-to tak, najlepiej zmierz . Ja mialam wybrane kilka fasonów, czytałam,że w takich mi będzie dobrze a później się okazało,że dużo lepiej wyglądam w takim którego nie brałam pod uwagę .
Oj ja próbowałam przespacerować się po salonach i nawet specjalnie zamknęłam kwiaciarnię i po kilku pierwszych salonach zwątpiłam...może to kwestia gustu ale jakoś nie znalazłam nic dla siebie, jak już mi się jakaś kiecka spodobała to okazywało się że owszem mogę mieć ją w kolorze kremowym czy białym ale już nie po cenie promocyjnej tylko dużo dużo wyższej i muszę na nią czekać ok.6miesięcy a znając mnie to na pewno by mi się przez ten czas odpodobała i tak niemal w każdym salonie do którego zawędrowałam i skończy się pewnie na tym że dalej będzie mi mocno grał na nerwach widok z okna na salony sukien ślubnych z olbrzymimi napisami "wyprzedaż" czy "sail"

Cytat:
Napisane przez chrabaszcz Pokaż wiadomość
http://www.maggiesottero.com/collection.aspx, najpiekniejsze suknie slubne..... ach.... ale chyba niedostepne w Polsce...
Oj cudne cudne, są dostępne w Lublinie i w Wawie na Nowolipki i tam mają na prawdę duży wybór.

Oaneczkaa...cudnie wyglądaliście w niektórych fotkach to można się na prawdę zakochać

Nasza mała niespodzianka
liwaczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując