Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bagno.
Wątek: Bagno.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-21, 03:14   #121
kasiaen1
Zadomowienie

Dot.: Bagno.

Kochana uciekaj jak najdalej tak myslę, jak mogłas tak się dac.. jestes super dziewczyną, wrażliwą, delikatną, zasługujesz na kogos kto będzie cię na rekach nosił. Uwierz mi, że mimo iż na tym forum są bardzo smutne historie to na świecie są miliony cudownych facetów.

On jest ..psycholem jakims. socjopata. Może będąc z nim tak długo to zło jest częścia Twojego życia juz i nie widzisz tego, ale uwierz nam ze to co on Ci robi to patologia, tak nie musi byc..
Wiem, że boisz się ze zostaniesz sama bez niego, ale to wlasnie on powoduje, ze zamknełas sie na cały swiat. jestes młoda, czas Cię nie goni, zacznij życ od nowa.

Dobrze , że napisałas tu. To chyba pierwszy tak ważny dla mnie wątek bo normalnie łzy mi staneły w oczach jak przeczytałam co sie stało w Twoim zyciu. I uwierz mi , że ani jeden elemencik który opisałas nie jest normalny.

Przechwałki.. napiszę Ci jedną rzecz, ale nie jako przechwałki, jak to nazwałas, ale jako pokazanie, że serio w życiu jest możlwie czyste piękno i prawdziwa miłośc. kwestia wyglądu- ważę dobre 85kg, rozmiar 44. codziennie słyszę jaka jestem dla niego piękna i idealna, jak smsujemy to co drugi przynajmniej zawiera pytanie czy kiedys mi mówił jak mu sie podobam, a jestesmy ze sobą ponad 4 lata.

nie zasługujesz na takie..no własnie, totalne bagno. i nie wiem co zrobimy, ale pokażemy Ci , że mozna miec związki, które nawet jeśli nie są idealne i jak z filmu, to są czyms wiecej niż niekończącą się udręką i dreczeniem swojej kobiety
kasiaen1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując