Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-21, 09:43   #281
asiala1990
Raczkowanie

Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopdonieństwo. Zbiorczy, cz.6

Cześć mam taki problem...Kochałam się z chłopakiem jakiś czas temu i póżniej spóżniał mi się okres więc zrobiłam test i wyszło że jestem w ciąży, za trzy dni znów zroiłam test i wyszło że nie jestem w ciąży..Ale za jakiś czas dostałam okresu i zaczełam brać tabletki Yaz.Było wszystko dobrze...a teraz okres trwa już 11 dni!nigdy tak nie miałam.Dziewczyny pisały że może tak być po tabletkach ale ja już te tableti brałam i było wszystko w porządku nawet maiłam krótrzy okres., a teraz juz 11dzień. Czy moe zrobić test ciążowy jak mam okres?

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cześć mam taki problem...Kochałam się z chłopakiem jakiś czas temu i póżniej spóżniał mi się okres więc zrobiłam test i wyszło że jestem w ciąży, za trzy dni znów zroiłam test i wyszło że nie jestem w ciąży..Ale za jakiś czas dostałam okresu i zaczełam brać tabletki Yaz.Było wszystko dobrze...a teraz okres trwa już 11 dni!nigdy tak nie miałam.Dziewczyny pisały że może tak być po tabletkach ale ja już te tableti brałam i było wszystko w porządku nawet maiłam krótrzy okres., a teraz juz 11dzień. Czy moe zrobić test ciążowy jak mam okres?Bardzo prosze o odpowiedz najlepiej na mój meil.
asiala1990 jest offline Zgłoś do moderatora