Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Saga Zmierzch - Stephenie Meyer (cz.II)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-21, 11:06   #3722
12 Stonka
Zakorzenienie

GG do 12 Stonka
Dot.: Saga Zmierzch - Stephenie Meyer (cz.II)

Film mi się nawet spodobał. Nie rozczarowałam się znowu aż tak bardzo. Książkę doczytałam w czwartek, a na filmie byłam wczoraj.
Denerwował mnie ten Jacob. Ta jego muskulatura. Jak dla mnie nie wyglądało to zbyt naturalnie ;x. I strasznie się garbi.

Parę ładnych fragmentów w filmie nie uwzględnili, ale wiadomo, że wszystkiego nie można mieć. Wilkołaki wyszły im znakomicie według mnie.

Spodziewałam się innego zakończenia. Ale jestem zadowolona , że poszłam do kina. Nie mogłam się doczekać.

I zgadzam się ze stwierdzeniem jednej z wizażanek. Soundtrack mógł być lepszy. Wolałam ten z pierwszej części. :x

Wzruszyła mnie scena, jak Edward zostawił Bellę, chociaż ja bym tam jeszcze popkombinowała coś na miejscu reżysera. :P Upływający czas, jak ona siedziała w swoim fotelu, a za oknem zmieniały się pory roku. I to, jak Bella budziła się z krzykiem przez parę nocy...

Kurcze, nie mogę się doczekać, kiedy jeszcze raz to obejrzę.

Pozdrowienia dla wszystkich Zmierzchomaniaczek. : ****

Edytowane przez 12 Stonka
Czas edycji: 2009-11-21 o 11:10
12 Stonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując