Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Vampire Diaries - serial
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-21, 12:30   #77
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616
Dot.: Vampire Diaries - serial

Oko jestem na gorąco więc komentuje

Stefannn Stefan bez koszulki Cała scena sexu I piękna muzyka w tle Ale jak tylko on wyszedł po 'picie' to ja wiedziałam ze ona zobaczy to zdjęcie Katherine Damn! Alaric Nawet jeśli jest wampem t chyba tym dobrym skoro chce chronić Jane
Coś czuje że Jeremy dokopie się w tych pamiętnikach do prawdy
Matt i Caroline! So sweet Naprawde ich uwielbiam!
Odcinek może nie taki straszny i nie trzyma tak w napięciu ale był bardziej romantico
I txt Eleny boski jak wykrzyczała Stefkowi że jak ją zostawi to dla siebie bo ona wie czego chce. Jego. Brawo Elena! I nie dziwie jej się że zwiała jak zobaczyła to zdjęcie ja bym się poczuła jak jakiś substytut który Stefan sobie znalazł bo wygląda dokładnie jak jego prawdziwa ukochana a jej tak naprawdę nie żywi żadnymi uczuciami
Trochę mało demonicznego Damona no ale taki odcinek

Wogóle co to znaczy że następny odcinek będzie za MIESIĄC?!?!?!
Ktoś sobie jaja robi?!

I jeszcze mały off top. Byyłam wczoraj na premierze New Moon i powiem wam że w konkurencji na najbardziej 'cierpiącego wampira' Edek bije Stefana na głowe. Stefan przy Edku z 2 części to radosny roześmiany cieszący się życiem uczeń

Szczęśliwa dziewczyna od 09.2014

~dbam o włosy
~100 dni bez chipsów dzień: 88/100
~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56
arkadia1616 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując