2009-11-21, 13:25
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część II :)
Cytat:
Napisane przez Rilen
może coś:
A teraz ja też mam prośbe... Macie może opisy podobne do: `I nagle na jej twarzy pojawił się uśmiech...Tak bez powodu! albo ` I znowu sprawiasz że śmieje sie sama do siebie... Byłabym wdzięczna 
|
i czuć ciepło, kiedy się uśmiechasz. i rozpuszczać sie z gorąca, kiedy się śmiejesz.
"...a ona się tylko uśmiecha. Zauważyła jak to na ludzi działa. Jej uśmiech. Nie trzeba nic mówić, wystarczy żyć z uśmiechem na ustach i myśleć swoje."
też uśmiecham się w myślach do CIebie i myślę, że tak w ogóle, to bardzo podobają mi się Twoje oczy.
Będę miała błyszczące oczy-zawsze tak wyglądają kiedy jestem szczęśliwa
wiem, beznadzieja. ale mam totalną pustkę w głowie. 
_________________________ ________________
...Jest tylko jeden sposób, aby czuć się dobrze: należy nauczyć się być zadowolonym z tego, co się otrzymało, a nie dążyć do tego, czego akurat nie ma...
'I don't want to be in heaven if you're not there - nie potrzebuję nieba gdy jesteś tutaj
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------
Cytat:
Napisane przez Issuee
Kochane
potrzebuję opisów po włosku.tematyka obojętna, ale gdyby się dało to też takie,
że mam możliwość być z chłopakiem a wciąż tęsknie za innym.. ?
|
"Niedojrzała miłość mówi: 'Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję'.
Dojrzała miłość mówi: 'Potrzebuję cię, ponieważ cię kocham'."-
"L'amore immaturo dice: 'Ti amo perchè ho bisogno di te'. L'amore maturo dice: 'Ho bisogno di te perchè ti amo'."
Potrzeba jednej sekundy, aby kogoś zauważyć, potrzeba jednej minuty aby kogoś polubić, potrzeba jednej godziny aby kogoś poznać, potrzeba całego życia żeby kogoś zapomnieć. -
Serve un secondo per aiutare qualcuno, un minuto per volergli bene, un'ora per conoscerlo, la vita intera per dimenticarlo.
Nie szukaj kogos z kim mozesz byc lecz kogos bez kogo nie mozesz żyć
-Non cercare colui con cui poter stare ma colui senza il quale non poter vivere.
niezbyt chyba pomogłam.. postaram się coś jeszcze poszperać..
wbrew całemu doświadczeniu.
Jak dzieci – nigdy nie tracimy nadziei.
Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty... 
|
|
|