Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - co Ona zrobi albo co powinna zrobić?? pomocy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-21, 13:24   #4
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Dot.: co Ona zrobi albo co powinna zrobić?? pomocy

W mojej subiektywnej opinii...
Bez względu na to z kim ta dziewczyna koniec końców zostanie/na kogo się zdecyduje, nie kocha żadnego z Was.
Wybiera coś, co w danym momencie jej bardziej odpowiada.
I to są jej własne wybory bez względu na Twoje próby ich „usprawiedliwiania/wytłumaczenia”.
Ty będziesz ją kochał pomimo tego, co zrobi i zawsze to ktoś (czytaj ojciec jej dziecka/może w przyszłości ktoś inny) będzie "zły", a w niej będziesz widział zagubioną duszyczkę.
Współczuję dziecku, które przyszło na świat, ponieważ od maleńkości "bujać" się będzie bez zaplecza rodzinnego i patrzeć na rozchwianą uczuciowo oraz emocjonalnie matkę.
Przykre, ponieważ w wyniku wyborów takich "słabych" kobiet cierpią właśnie najczęściej dzieci.
Ona sama "gotuje" sobie swój los, dziecko aktualnie nie ma możliwości żeby coś zmienić.
Nie wiem, czy Ci przejdzie i nie wiem, jaką koniec końców zbudujesz rodzinę – z nią/bez niej, czy będziesz szczęśliwy, ani czy Twoje życie będzie przebiegało w okresowych etapach powrotów do łóżka "ukochanej", jednak obserwując podobny męski przypadek od wielu lat mało optymistycznie założę, iż marne szanse na... "uleczenie".

Innymi słowy bądź z nią - bądź ojcem nie swojego dziecka albo zostaw ją w spokoju.
Życzę stanowczości i konsekwencji w podejmowaniu decyzji, bo tego może Ci brakować.
Pamiętaj także, iż w wyniku swojego postępowania możecie krzywdzić dziecko, jak również inne osoby – Waszych potencjalnych partnerów.
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując