2006-03-29, 11:14
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maleństwa- łączmy się
Cytat:
Napisane przez jagoooodka
A wiecie co mnie wkurza?? Wszelkie plebiscyty na najdłuższe nogi!! Podobno należą do Adriany Sklenarikovej-tylko co to za wyczyn mieć 126-centymetrowe nogi (mierzone od talii wydaje mi się) przy 185 cm wzrostu... Gdyby podejść do sprawy bardziej racjonalnie to powinno się badać proporcje dł_nóg/wzrost i kto wie czy wtedy któreś z maleństw nie okazało by się posiadaczką najdłuższtch nóg!! (właśnie dziewczyny, czemu piszecie: "moje krótkie nóżki"??)
|
jagooooda masz racje! Mnie tez zawsze cos takiego wkurza, tak ogolnie to dla mnie glupoty, bo nie lubie jak sie wszystkich mierzy ta sama miara! Powiedzy sobie szczerze, nie kazdy facet lubi dlugie nogi, nie kazdy facet lubi chude dziewczyny, nie kazdy facet lubi duze biusty i nie kazdy facet lubi blondynki. Jakby tak bylo, to ja jestem jedynie blondynka a cala reszta mnie nie dotyczy i dlaczego mam wspanialego faceta, ktory ma 1,92/3 i jest moim zdaniem po prostu boski!? Ja sie ciesze jaka jestem i uwielbiam gdy moj facet mowi, ze musi sie mna zaopiekowac bo jestem taka mala i delikatna! To jest cudowne uczucie! Wiec dziewczyny, MALENSTWA GORA!
|