Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy są obecne styczniowe Panny Młode??
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-21, 14:39   #222
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31
Dot.: Czy są obecne styczniowe Panny Młode??

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
mamma mia asionek straszne rzeczy opowiadasz, tez bym dostala zawalu! mam nadzieje, ze sie szybko wszystko wyjsni, a co jest nie tak z ta restauracja?
zakupilas sobie dodtki? i jak probna fryzura?
ja tez pare nocy nie splam z nerow, bo sie okazalo, ze pokoje ktore zamowilismy zostaly zarezerwowane takze dla kogos innego i musiala szukac innego pensjonatu, w chwili obecnej brakuje mi jeszcze noclegu dla 5 osob, no ale mysle ze cos sie znajdzie i jeszcze mam problem z organista, bo sie okazalo ze jest sparalizowany, wiec szukam na wlasna reke kogos, oczywiscie bedzie trzeba wiecj zaplacic, np. takiemu z Krakowa, ale stresu, do slubu to lysa bede
kurcze zebys wiedziala , ze ja tez olysieje
pozmienial ceny o 300% wiecej , ogolnie olal nasza wstepna umowe i uwarza , ze nic wielkiego sie nie stalo ... pozmienialo sie wszystko , nazwa , kucharze moja menager zostala odsunieta od sprawy bo juz nie pracuje ... istny burdel na kolkach
kreci i klamie tak , ze ja juz sluchac tego nie moge i powiem szczerze , ze juz nie bede wycofam kase i nie sie bujaja z takimi nie powaznymi ludzmi nie mam ochoty wspolpracowac bo nie mam juz do nich zaufania
asionek31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując