Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię akcesoria do analizy kosmetycznej, kosmetyki MAC i inne...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-21, 16:25   #11
joann_eve
Rozeznanie

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
Dot.: akcesoria do analizy kosmetycznej, kosmetyki MAC i inne...

Witam ponownie.
Interesuje mnie róż:
i) Brzoskwiniowy z drobinkami (n/chłodny)
i jasny puder w chłodnym kolorycie (może masz )

Polecam swój wątek.
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
Napisane przez KGr Pokaż wiadomość
podoba mi sie:
probka CK euphoria blossom (wiem ze rezerwacja )
Ck eternity men
CK secret obsession

ewentualnieAVON Advance Techniques Intense Repair Overnight Elixir - 100 ml - eliksir regenerujący na noc do włosów suchych i zniszczonych. Nowy, nieotwierany.

poza tym szukam odsypki pigmentu mac: naked, moze masz poza watkiem ten kolor? ja mam jasny puder

moge oddac wiecej rzeczy, np wiecej rózy lub cos z ubrań
odpisz u mnie
Odsypkę Naked mam Nie jest to już pełne 1/2 łyżeczki, jakie zdobyłam... Jest minimalnie mniej. Używałam do makijaży (bardzo lubię ten kolor), ale bardzo oszczędnie. Jeżeli będziesz sobie życzyć, zrobię zdjęcie.

Próbka Euphoria Blossom jest już wymieniona. Drugiej takiej poza wątkiem nie posiadam.

CK Obsession mogłabym oddać za zestawik produktów kolorowych odpowiedni dla mojego typu (do używania z zadowoleniem, a nie do kolejnych wymian )
Jeżeli dałybyśmy radę znaleźć odpowiedni wartościowo zestaw, to wymieniłabym wszystkie rzeczy, które Ci się spodobały.
Potrzebuję pudru, który będzie się "lubił" z odcieniem 03 podkładu Lancome Photogenic Lumessence i da matowy lub satynowy efekt.
Potrzebuję też chłodnego, jasnego różu. Ten który mi sie spodobał, powinien być dobry.
Może jakieś ciekawe cienie.. Lepiej znasz swoje kosmetyki, więc liczę na podpowiedzi
Do szafy z ubraniami jeszcze nie zaglądałam. Zaraz zajrzę

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Z wątku ubraniowego:

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1256568856

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Dziękuję
Jutro Cię odwiedzę i pomyślimy

Edytowane przez joann_eve
Czas edycji: 2009-11-21 o 16:21
joann_eve jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując