Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-21, 15:12   #4188
MadCat
Raczkowanie

Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
z usg połówkowy chodzi o to, że.... jest mniej więcej w połowie ciązy . I tyle.
a to jak jest przeprowadzane (jak powinno być to inna historia...) zalezy od konkretnego lekarza- same dziewczyny piszą, że u jednej badanie trwa 1,5 min, a u innej 30 min.....
Aaa czyli tak jak myślałam No moja akurat robi gruntowne USG za każdym razem, mierzy (nawet uszy) waży itd. Ogólnie bardzo fajna babka, potrafi mnie uspokoić i spokojnie poopowiadać co i jak. Spędziłam kilka dni na necie czytając opinie o wszystkich lekarzach w mieście zanim ją wybrałam. No i koniecznie chciałam kobietę bo z facetem lekarzem już raz miałam przeboje (tyle, że z rodzinnym).

Cytat:
I to nasz problem nie mopsów- po prostu nie wydadzą kasy i co im zrobisz?
Zaskarżę oczywiście Z Urzędem Miasta wygrałam (próbowali na mnie zrzucić swój błąd) to z MOPSem czy innym "organem" też sobie poradzę. Właśnie ludzie się boją odezwać, odwołać od krzywdzącej decyzji. A wielokrotnie sami urzędnicy nie wiedzą co mówią i odsyłają kogoś z kwitkiem.

Cytat:
a co tam sobie nie stworzysz zaświadczenia???? własnie że sobie stworzysz? co myślisz że twój lekarz ci nie podpisze? a co mu zależy?
Zanim wkleiłaś wzór to właśnie myślałam, że nie stworzę bo sadziłam, że to się opiera na tym pierwszym świstku wystawianym przez lekarza. Ale w takiej sytuacji jeśli tym wielce wymaganym dokumentem jest tylko i wyłącznie to co wrzuciłaś to bez problemu
evitka21 dzięki za info
mrowak - wcale się nie dziwię, że odetchnęłas z ulgą. W szpitalu to faktycznie by nic pewnie do poniedziałku nie zrobili a tylko byś się narażała na złapanie czegoś i zesteresowała.

MadCat jest offline Zgłoś do moderatora