Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-21, 17:03   #4016
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Jeśli czytałaś książke, albo jeśli bardzo podobała Ci się pierwsza część to bym poszła, ale właśnie w porównaniu z pierwszą dla mnie ta jest gorsza.. nie wspominam o tym jak różni się z książką, bo 2 część dopiero zaczełam, choć już dostrzegłam różnice.
Moje wrażenia po wczorajszej premierze były mieszane, ale jak już tak na spokojnie przemyślałam temat, to stwierdzam, że bardzo mi się podobał film. Wydaje mi się, że odstępstwa od książki są mniejsze niż w przypadku pierwszej części, a tam mnie to okropnie raziło. Edward jak zwykle przystojny, ale Jacob też niezłe ciacho Stwierdzam jednak, że w kinie się filmu nie obejrzy, za dużo bodźców dookoła, ciągle jakieś komentarze, szeleszczenie, ktoś kaszle, komuś dzwoni telefon Poczekam aż film wyjdzie na dvd i obejrzę sobie na spokojnie. A w czerwcu premiera 3 części

Atomufka a w jakim mieście taka powódź?
Ja przeżyłam coś takiego w 2001 roku, na podwórku i w piwnicy miałam wody po kolana i to przez dobre 2 tygodnie. Na całe szczęście dom mamy podpiwniczony dość wysoko, więc w domu nie mieliśmy wody, ale piwnica cała zalana. Poziom wód gruntowych podniósł się wtedy tak szybko, że nikt się tego nie spodziewał.