Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-21, 18:21   #3258
maggie123
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

Cytat:
Napisane przez koniczyna111 Pokaż wiadomość
Ooaneczka, Suknia prześliczna i teraz już jestem pewna, że w najbliższym czasie zamiast na Świętoduską, pójdę mierzyć sukienki do Giselle

OOaneczka,
podeślesz mi linka do zdjęć (z tego zamieszczonego otwiera mi się tylko jedna fotka.
jestem pewna ze je widzialam, bo kojarze kilka
ale teraz bym poprzygladala sie lepiej make-upowi.

Cytat:
Napisane przez 00aneczka Pokaż wiadomość
jej dziewczyny bardzo WAm dziękuje za te opinie aż się zawstydziłam.
To teraz po kolei:
Ślub jak już pisałam wcześniej odbył się w mojej rodzimej parafii pod wezwaniem św. Andrzeja Boboli w Lublinie na Czechowie, jeśli chodzi o fotele <z kosmosu> i klęczniki to są one jak najbardziej w standardzie.
Suknie kupiłam w salonie Giselle i byłam zadowolona.
Fotograf to Czarek Zieliński.
miamore999 do mnie przyjechała do domu zarówno makijażystka jak i fryzjerka, ale to nie była jedna osoba a dwie zupełnie z innego źródła, ale ja tlyko siedziałam w domku
pochwal się też kochana, co to za panie (najlepiej na priva, bo dziewczyny mają rację - ludzie na maksa powariowali)

Cytat:
Napisane przez basienka666 Pokaż wiadomość
Ja mam zamówionego fotografa z Lublina..młody chłopak, zaczyna swoją przygodę z fotografią...ale z jego galerii na stronie widać, że ma pojęcie...a kosztuje 1200zł (za ślub, wesele, plener w wybranym miejscu i dniu nawet w ciągu tygodnia). Kamerzysty nie będzie u nas. A co do zespołu...mamy już zarezerwowany, który nie posiada żadnej strony internetowej ani nie jest wypisywany na forach....a naprawdę fajnie grają (sprawdzeni na 4 weselach u mnie w rodzinie), a i ceny nie mają wysokiej ok.2500-2700zł (3 chłopaków)za 2 dni grania- gdy ktoś jest dobry, nie potrzebuje wielkiej reklamy. Jedynie co mogę powiedziećto to, że są z okolic Puław.

Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez basienka666 Pokaż wiadomość
Hej!
Już odpowiadam odnośnie tego fotografa...jeśli ktoś jest zainteresowany, to niech wpisze w googlach "Hubert Pszenniak" i wyskoczy na pierwszym miejscu jego strona.

Pozdrawiam
mój kolega z klasy
fajny chłopak
Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
a no właśnie...mnie wczoraj wkurzyła Ola Sz...co prawda chciała być szczera no i mi wyjechała z tekstem "skoro fotografowie i Ci co organizują wesela podnoszą ceny to ja też tak zrobię w przyszłym roku, ale max o 20 zł"
więc wioskuję, że makijaż ślubny 120zł a próbny 100...??
kogo będzie stać za 3-4 lata na ślub?
doją młodych jak za przeproszeniem krowy...
no zdenerwowałam się tylko.

nie wiadomo czy już śmiać się czy płakać

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość

mi też bardzo jej prace się podobają, ale naprawdę chyba nie dam rady zapłacić AŻ tyle...mam niby u niej termin zaklepany, ale raczej wybiorę P. Magde - tą która malowała naszą 0Aneczke
a co to za tajemnicza p. magda?
czy coś mi umknęło i nie doczytałam??
Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
mi chyba najbardziej z prezentowanych podoba się druga
w jakich salonach babki pozwoliły Ci fotki pykać

my dziś po pierwszym dniu nauk weekendowych
zdjęcia robione ukradkiem przez przyjaciółkę,
czasami to nawet bezczelnie strasznie i np w papa michael kobieta na pewno usłyszała pstryknięcie bo cały czas stała tuż obok mnie jak jakiś żandarm, ale nie powiedziała nic

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Dokładnie Kamab
Jak dla mnie to tylko nr 5 , w pierwszych trzech odrzucają mnie te drapowania(jeśli mam być szczera to moim zdaniem są koszmarne)
Maggie Ty masz taką super figurkę, że nie musisz nic tuszować, a w przypadku tych bogatych dołów Twoja górna połowa robi się jeszcze szczuplejsza i wtedy
ogólne wrażenie jest takie, że proporcje są zaburzone.

Fotka nr 4 jest dość niewyraźna, więc ciężko ocenić.
Z kolei nr 5 z tiulem naprawdę robi wrażenie, szkoda że nie masz fotki z przodu w tej sukni.
1 i 2 to jedna sukienka
3 i 4 to kolejna
5 choć fajnie podkreśla kształty i jest zupełnie inna, to niestety niewygodna strasznie i niesamowicie ciężka (na mnie i za duża i za długa więc też bez efektu powalającego było) a przód niestety zawodzi i lepiej prezentuje się z boku albo z tyłu
Cytat:
Napisane przez monaliskaa Pokaż wiadomość
ja nie napisze swojej opinii na temat tych sukien bo nie byłaby pozytywna a negatywne zawsze są na tym forum krytykowane może jeszcze po przymierzaj inne fasony...
ja się za negatywne opinie nie obrażam
mam swój typ i wiem co mi się podoba
w sumie prawie we wszystkim wyglądam dobrze (podobno to dobrze, bo mogę ze wszystkiego wybierać, no ale przez to trudniej podjąć ostateczną decyzję)
chociaż już chyba jestem zdecydowana,
bo jednej nie chciałam zdejmować już

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Na mięsko kładę 1 plasterek ananasa z puszki(jeśli ktoś lubi można i więcej), a w jego dziurkę nakładam żurawinkę - pychaaaaa

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

u mnie na weselu to było drugie danie
Wygląda to mniej więcej tak -ja daję więcej żurawiny
ojoj jak ja lubię takie danie, pyszota

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam

Edytowane przez maggie123
Czas edycji: 2009-11-21 o 18:25
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując