2006-03-29, 12:46
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kwietniowa Panna Młoda
Ok,chwalic sie obiecuje Ale tak na serio,to wiekszosc ustalen czeka nas na dniach,bo wszyscy uparli sie zeby dopiero w kwietniu sie dogadywac i najlepiej przed swietami.Staralismy sie pouzgadniac sami ze soba co chcemy konkretnie i jak,wiec teraz czeka nas tylko maly maratonik zeby to przekazac zespolowi,pani z sali itd.Z makijazem tez mam poczekac do polowy kwietnia,bo odwiedzam solarium i trzeba poczekac az bede w takim kolorze jak potrzeba Fryzurka probna tez bedzie pozniej,bo trzeba zrobic blondzik pasemka,a zeby do slubu nie odrosly to tez trzeba poczekac.Zwariuje od tego czekania
Sukienka sie caly czas tworzy u krawcowej,wiec na razie zadnych fotek nie ma bo jeszcze nie widac calego efektu.Z wczorajszej przymiarki najbardziej podobal mi sie welon Dlugi, z mieciutkiego lekko polyskujacego tiulu-cudenko Obiecuje jakies obrazki jak juz niedlugo (mam nadzieje ze zdazymy z moja nieslychanie cierpliwa krawcowa )
Na szczescie wszystkie papierkowe sprawy juz pozalatwiane,zaproszenia rozwiezione, czekamy teraz na potwierdzenia.
I tak to jest,kolorowy zawrot glowy
Pozdrowka
|
|
|