2009-11-21, 19:48
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: co Ona zrobi albo co powinna zrobić?? pomocy
niutka1 i cava
otóż rzeczywiście relacje o tym jak było pochodzą w większości do Niej, ale niestety, ale potwierdza to Jej rodzina cytat "sk.. do kwadratu", która widziała jak jest od środka, znajomi, dodatkowo tego gościa znam osobiście jeszcze z czasów kiedy imprezowaliśmy jako znajomi
wszyscy mówią: nigdy Jej nie kochał, jakieś przejawy okazywania "uczuć " (to bardzo złe słowo tutaj) miał w pierwszym roku, a potem przyznał, że to było tylko tak na początku żeby Ją zdobyć i nie zamierza tego kontynuować
Cytat:
Napisane przez cava
On niby ją zdradza.. a ona jego z Tobą niby nie? 
|
zgodzę się z Tobą tutaj, tylko czy można zdradzić kogoś z kim się tylko mieszka, nie rozmawia, nie sypia od roku bo ten ktoś nie wykazuje zainteresowania itp itd, na pewno jakaś forma zdrady to jest
Cytat:
Napisane przez cava
Zostawiła dziecko własne u matki zeby z Tobą mieszkac bez dziecka? 
|
od matki miała 2,5 h w jedną stronę do pracy, bardziej o to chodziło, o kasę na żłobek prywatny bała się z nim walczyć, a ode mnie pieniędzy by nie przyjęła - nie pytajcie czemu bo nie znam odpowiedzi
Cytat:
Napisane przez cava
Masz pretensje do ojca ze jest ojcem (a wczesniej niby nie był- ale to akurat tez tylko jej zdanie IMO na Twój użytek)? No tu to juz puknij się w głowę chłopie to jest i zawsze będzie jego dziecko.
|
nie wiem czy można nazwać ojcem kogoś kto przez 9 m-cy nie przewinął dziecka, nie był z nim na spacerze itp, wracał codziennie do domu 20-22 ze śladami lasek na ubraniu, mówiąc że to że mu się urodziło dziecko niczego nie zmienia w jego życiu
Zacytuj mi gdzie napisałem albo zasugerowałem że mam pretensje że jest ojcem??
To że on jest ojcem (poczuł się ojcem 2 m-ce po Jej wyprowadzce pokazując nagle jaki z niego kochany tatuś i że wszystko co się stało nie jest jego winą) jest dla mnie bezdyskusyjne, ma swoje prawa i obowiązki i nie mam zamiaru tego w żaden sposób kwestionować.
Edytowane przez zagubiony31
Czas edycji: 2009-11-21 o 19:59
Powód: dopisek
|
|
|