Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sponsoring ....
Wątek: Sponsoring ....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-29, 14:15   #1
Moniquee
Zadomowienie

GG do Moniquee

Sponsoring ....

Oglądałam wczoraj na jakimś kanale program o dziewczynach które "dorabiają" sobie bogatymi sponsorami. Może i nie było by w tym nic dziwnego ale te dziewczyny miały po kilkanaście lat i spotykały się z facetami grubo starszymi od siebie. Najgorsze w tym wszystkim było chyba to ze one nie zdawały sobie sprawy z tego co robia - a niektóre były nawet dumne z tego że mają "starszych chłopaków". Nie wiem czy to podciągnąć pod prostytucję czy pod pedofilię - ale ja byłam tym zszokowana. Zastanawiam się gdzie są rodzice tych dziewczyn? czy oni niczego nie widzą? nie dziwi ich że ich córka ma nowe kosmetyki drogie ubrania a skąd ma na to wszystko pieniądze??
Być może ja jestem już w podeszłym wieku i pewnych rzeczy nie jestem w stanie pojąć ale coś takiego nie mieści mi się w głowie - jak można być tak bezmyślnym i bez wyobrazni?? Sypiać z jakimś facetem żeby mieć nowy ciuch kosmetyk czy telefon?? Boże czy te dziewczyny nie zdają sobie sprawy z tego że ci faceci je wykorzystują w perfidny sposób?? Jak można sypiać z 12 czy 13-letnią dziewczynką?? Przecież to jeszcze dziecko!! Ja nie wyobrażam sobie sypiać z 15-letnim chłopcem - przecież to jest jakieś chore!!! I podejście tych dziewczyn że się nie zabezpieczają bo to tak jabky jeść cukierka przez papierek a żeby brać tabletki trzeba iść z mamą do lekarza. W sumie to chyba już przestałam się dziwić że dzieci mają dzieci - z takim podejściem do sprawy. Wogóle całe to zjawisko jest dla mnie jakieś chore.