2009-11-21, 20:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
Napisane przez anulka anulka
ursull no nieźle się popisałaś, wyszła ci ta lista 
gratuluje!
A z tym nie podaniem zdjeć pijesz do mnie? 
a propos picia  ... wiadomo...imprezkę czas zacząć!
Poiglot dupku co ty wypisujesz za bzdury bo dostaniesz pałą po łbie. SŁUCHAJTA LACHONY! Jak ktos pisze jednego posta rano i cały dzien czeka na odpowiedź (chyba Caro) to niech powtorzy swojego posta wielkimi literami, albo niech od razu pisze na czerwono, bo inaczej wiadomo, ze nie zostanie zauwazony!!! OCHHHH ŻE TEŻ TRZEBA WAM TO TŁUMACZYC...Z WAMI JAK Z DZIECMI!!! Takie stare baby, a myslenie dziecka Przeciez my tu nie jestesmy od dzis i wiadomo, ze o swoje trzeba sie czasem upomniec
żesz w morde, aż sie spociłam...
Dobra! Do rzeczy! Żarło jakieś mamy? Winiacza przyniesłam, co tu tak cicho? Nikt nie śpiewa?
Dawajcie tu Babole! Impruniaaaa!!!
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------
Ha! Skąd wiedziałaś? Zagapiłam sie w to pudło...patrze...patrze, a tu juz prawie północ, bo 21:00 no to wskoczyłam do was sprawdzic jak sie bawicie, a wy tu na gotowe czekacie 
|
ojj nastepna kochana piteczka 
ale nie zlosc sie juz bo w ciagu ostatnich paru dni cholernie schudlas {avatar}.. troszke zabardzo chyba Aniu 
Karolinko Mellus my to wszystkie jakies zdolowane aleee glowy do gory 
dziewczyny wpadam na kielicha na pokaz striptizu i uciekam do synka...
przysnelo mu sie ale musze dac mu kaszke i go obudzic
Bryan staje na kolanach i tak sie buja jak Nicola Esterki 
a zebow nadal brak ahh
kiedy mama sie doczeka wkocnu!!
dobra gdzie chlopaky?
ostatnio jak mnie nie bylo to zescie przyprowadzily takich przystojniakow a teraz to co
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------
Cytat:
Napisane przez milena07
Dziewczyny jak Wy to robicie że jesteście a Was nie widać.Ja też chcę się ukryć 
|
w ustawieniach prywatnosci mozna zmienic

MELL cipunkozostan
zaraz cos przyniose
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------
http://c.wrzuta.pl/wi15375/d5ef47e90...aulo%20quevedo
Ktora sie napije..??
|