2009-11-21, 22:27
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Cześc kingula 
Początki mogą byc trudne, a potem zobaczysz, jakoś to pójdzie, zwłaszcza, jak zobaczysz rezultaty Bedziesz miała wtedy większą siłę do walki!
a poza tym jak się jakiś czas nie je słodkiego to potem nie ciągnie już tak przerabiałam wiele razy 
A jak się już człowiek odzwyczaił od słodkości to potem jak zjadł coś słodkiego to wydawało mu się, że ten smak słodkości wrócił do nas z poczwórną siłą
Raz zrobiłam szarlotkę jak byłam u mojego Lubego i byłam wtedy na diecie (jakoś nic ta dieta nie dała, bo wróciłam po 2 miesiącach z Danii z 3 kg ;\ ) i sypnęłam cukru i cynamonu, kardamonu i tego co się sypie na jabłka tak na oko, spróbowałam mały kawaleczek i myślałam, że nikt tego nie zje, bo wydawało mi się jakby tam było nie kilka łyżek a cały 1kg cukru xD oczywiście okazało się, że szarlotka była genialna, wszystkim smakowała, "teściu" zachwalał i po 2 dniach nie było już nic 
Tak więc od słodkiego można się uwolnic 
Ach, męczę tym cynamonem dalej, co nie wiolqn? ;D
O matko, dziś przyjaciółka zobaczyła mnie po zajęciach (z racji nowych grup dziekańskich mamy teraz osobno zajęcia i nie widziała mnie z 3 tygodnie) i była w szoku xD i niestety, biust mi zmalał ;< już nie będzie D będzie jedynie duże C ;<
|
|
|