Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-21, 22:34   #4204
mloda1989
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
fajowo Ja mieszkam na dolnej bielawie od 3 lat na ul.Wolności ogólnie to jestem Świdniczanką (byłam). Chodzę do Kanu jak na razie jest dobrze miałam już problemy (krwawienie)ale daliśmy radę myślę że to za jego sprawą się udało ( jestem po jednym poronieniu ). Teraz zbiliżam się do połowy ciąży i jest ok. Denerwuję mnie tylko fakt że nie pracuje on w żadnym szpitalu

na dolnej bielawie przy wolnosci mieszkalam 11lat, ale to 9 lat temu, potem przeprowadzilam sie na srodkowa...kolo rynku....i tam mieszkam do 2008 teraz we wro...Kanu jak najbardziej godny polecenia....moja mama pracowala z nim kiedys w szpitalu... choc ciezko go zrozumiec...za kazdym razem musialam sie wsluchiwac w to co do mnie mowic...to bardzo w porzadku gosiu chyba jedyny godny polecenia... wiesz jakos nie interesowalam sie tym kto w dzierzoniowie pracuje bo zalezalo mi na poloznych...jest tam jedna co robi prywatne prody...koszt 300zl...znajoma mojej mamy podobno rowna babka...i to i tak polozna odbiera porod...a ostatnio bardzo sobie chwala ten dzierzoniowski

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
To w warszawie jest zupełnie inaczej ja tez chodze prywatnie do dużej sieci enel med mają od groma ginów i sa tacy co do nich można się dostać z dnia na dzień a sa tez tacy jak moja lekarka gdzie jak do niej się zapisujesz " tak z marszu " to czekasz od miesiąca do 1.5 nawet ale to świetna lekarka i nikt nie marudzi. Jak jestes jej pacjentką i coś się dzieje to przyjmi oczywiście jak potrzeba poza terminem.
Ja mam już np. wiyty ustawione do lutego zeby mieć co miesiąc równo.
hmm....do tego osrodka trafilam z polecenia...ale do niego jako do lekarza trafilam przypadkowo bo potrzebowalam szybko umowic sie do lekarza a on mial akurat miejsce i moze to byl blad...boje sie teraz ze za pozno bedzie teraz z tym usg polowkowym...bo 20 tygodni wlasnie mi mija....
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora