A ja tak w sumie średnio jestem zadowolona z dzisiejszych wyników...
A wg mnie:
Grupa taneczna - jak dla mnie wszystkie te gupy są na jedno kopyto, nic nowego odkrywczego, jak zawsze pocięte piosenki, a ta wstawka 'kuba zatancz z nami' czy jakoś tak bezsensu...
Dominika - fajny pomysł z tą kulą, jakby kula śniegowa

ale to jej kręcenie mnie nie porwało
Agata - jak oglądałam ten materiał o niej, to czułam się jakaś taka zażenowana... i potem jeszcze ta piosenka Chylińskiej, no bez przesady... chociaż muszę przyznać, że głos ma faaajny. Ale ogólny wizerunek i ta cała miłość do Chylińskiej to nie bardzo mi leży
Kruk i Blacha - nie wiem, może nie mam gustu, ale jak dla mnie to było słabiutkie, w ogóle mi się nie podobało i nie mogę zrozumieć skąd te zachwyty
Pan stepujący -czaaaad! byłam przekonana, że przejdzie, a tu niestety

coś nowego, odkywczego, świetny był
Ania - mi się podobała, lubie takie klimaty smęcące, także nie rozumiem czemu tak jury się jej przyczepiło, a zwłaszcza jej ojca.. także byłam mega zadowolona, że przeszła, ona sama się chyba nie spodziewała
Ocelot - super! świetni byli, fajnie wymyślili tę historię, a ta dziewczynka z ich zespołu urocza
Madox - spodziewałam się czego innego, myślałam, ze zaśpiewa coś po francusku, coś nie oklepanego, a tu taki wybór, było niestety dosyć słabo, chociaż i tak wolałam jego niż Kruka i Blachę