|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Cytat:
Napisane przez kingula116
witam was nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze jak tak piszecie ile schudlyscie wasza dieta jest bardzo kuszaca ja przytylam ;o ciazy mam 161cn wzrostu waze 87 kg takze tragedia jak widzicie i bezkutecznie probuje schudnac w moim przypadku jest to wskazane poniewaz lecze sie na podwyzszone cisnienie takze utrata wagi jest mi wskazana jak najbardziej a wazyc chcial by tak jak przed ciaza 65 kg marze o tym ale nieraz dziewczyny dostaje takiego szlu szczegolnie w czasie kiedy mam okres ze musze zjesc cos slodkiego i napic sie soczku owocowego nienawidze wody fujjjj takze bedzie i mi bardzo ciezko bezkutecznie zaczynalam diety a po 2 dniach dawaj do lodowki wiecznie bylam glodna na tych dietach.mysle ze teraz dam rady powiedzcie mi gdzie mozna kupic ta ksiazke bardzo bym ja chciala na internecie allegro patrzylam niema jej!!niewiem czy wytrwam na tej diecie  aa zapraszam was tez na moje gg 9518686 moze jakies fajne przepisy mi dacie bo z tym tez mam problem pewno bym jadla w kulko gotowana piers jajko i ser bilay chudy i jogurt naturalny.
|
Hej Kingula,
Witaj w naszych szeregach, ja jestem początkująca Dukanowiczką (7dzień), ale bardzo doświadczonym odchudzaczem wszystkie diety znam bardzo dobrze a szczególnie ich efekty yo-yo.
Piszę do Ciebie, bo podobnie jak Tobie nie jest mi łatwo wytrzymać jakiegokolowiek reżimu diety. Wczoraj miałam wpadkę galaretekową i dziewczyny mnie ochrzaniły konkretnie i naprawdę bardzo wsparły i w efekcie dodały dużo energii.
To jest dobre miejsce dla takich jak my .
Dasz radę !!!
pozdrawiam serdecznie
Czas edycji: 2009-11-21 o 22:55
|