Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam talent - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-21, 21:54   #20
veronicas15
Zakorzenienie

Dot.: Mam talent - część II

Cytat:
Napisane przez aneczka2701
Agata - jak oglądałam ten materiał o niej, to czułam się jakaś taka zażenowana... i potem jeszcze ta piosenka Chylińskiej, no bez przesady... chociaż muszę przyznać, że głos ma faaajny. Ale ogólny wizerunek i ta cała miłość do Chylińskiej to nie bardzo mi leży
Zgadzam się. Jak pisałam wcześniej, uważam, że jej rockowy styl na scenie nijak ma się do jej osobowości w prywatnym życiu. Na filmie była zupełnie inna. Śmieszne jest dla mnie to uwielbienie Chylińskiej przez Agatę.

Cytat:
Kruk i Blacha- nie wiem, może nie mam gustu, ale jak dla mnie to było słabiutkie, w ogóle mi się nie podobało i nie mogę zrozumieć skąd te zachwyty
Ja tak samo. Ale przyzwyczaiłam się do tego, ze nie zachwycają mnie ludzie, którzy zachwycają większość osób na tym wątku. Bardziej na przejście do finału zasługiwał

Cytat:
Pan stepujący
Cytat:
-czaaaad! byłam przekonana, że przejdzie, a tu niestety coś nowego, odkywczego, świetny był
Cytat:
Ania- mi się podobała, lubie takie klimaty smęcące, także nie rozumiem czemu tak jury się jej przyczepiło, a zwłaszcza jej ojca.. także byłam mega zadowolona, że przeszła, ona sama się chyba nie spodziewała
A mi się nie podobała. Cóż, różne są gusta

Edytowane przez veronicas15
Czas edycji: 2009-11-21 o 21:57
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując