2009-11-21, 21:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam talent - część II
Cytat:
Napisane przez aneczka2701
Agata - jak oglądałam ten materiał o niej, to czułam się jakaś taka zażenowana... i potem jeszcze ta piosenka Chylińskiej, no bez przesady... chociaż muszę przyznać, że głos ma faaajny. Ale ogólny wizerunek i ta cała miłość do Chylińskiej to nie bardzo mi leży
|
Zgadzam się. Jak pisałam wcześniej, uważam, że jej rockowy styl na scenie nijak ma się do jej osobowości w prywatnym życiu. Na filmie była zupełnie inna. Śmieszne jest dla mnie to uwielbienie Chylińskiej przez Agatę.
Cytat:
Kruk i Blacha- nie wiem, może nie mam gustu, ale jak dla mnie to było słabiutkie, w ogóle mi się nie podobało i nie mogę zrozumieć skąd te zachwyty
|
Ja tak samo. Ale przyzwyczaiłam się do tego, ze nie zachwycają mnie ludzie, którzy zachwycają większość osób na tym wątku. Bardziej na przejście do finału zasługiwał
Cytat:
Pan stepujący
|
Cytat:
-czaaaad! byłam przekonana, że przejdzie, a tu niestety  coś nowego, odkywczego, świetny był
|
Cytat:
Ania- mi się podobała, lubie takie klimaty smęcące, także nie rozumiem czemu tak jury się jej przyczepiło, a zwłaszcza jej ojca.. także byłam mega zadowolona, że przeszła, ona sama się chyba nie spodziewała 
|
A mi się nie podobała. Cóż, różne są gusta
Edytowane przez veronicas15
Czas edycji: 2009-11-21 o 21:57
|
|
|