2009-11-21, 23:01
|
|
|
po prostu Łinli
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część VI
Cytat:
Napisane przez ferguusson
ej.. a jeśli to cukrzyca  ? Chudnięcie, dużo pije.. no ten tego.. do kibelka.. dużo jem i często.. i mam strasznie such skorę na dłoniach(az pękającą.....)
po co ja czytam ten internet.. 
|
diagnozowanie sie przez internet to najgorsze co moze byc. Kazdy wtedy umiera 
Aljaka, wydaje mi sie ze mojego balaganu nie pobijesz. oprocz normalnego, codziennego balaganu mam caly pokoj w ciuchach z dwoch zamowien- boohoo i miracollo. Nie ma ktoredy przechodzic
a na srodku deska do prasowania bo dzis prawsowalam i nie chce mi sie jej wyniesc 
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------
Cytat:
Napisane przez kamilawu
Pomyśl sobie, że ja mam posuchę od dwóch miesięcy (i co gorsza końca nie widać), od razu lepiej się poczujesz 
|
faktycznie mi lepiej trzymaj sie Kamilko, jestes kobietą czekającą na meżczyznę, jakież to romantyczne jak w powieściach o starych czasach
Cytat:
Napisane przez ferguusson
pomaga wizualizacja jak to będzie Ci wstyd jak wszyscy już oddadzą pracę a Ty zostaniesz wydalona z uczelni za parnamentne lenistwo
Moze przesadziłam  ? ale na mnie działało.. 
|
nie przesadzilas właśnie to działa najbardziej. Tak samo jak mysl, ze na moim roku są takie bezmózgowce i zdaja, to czemu ja miałabym nie zdać
Edytowane przez WinlyEm
Czas edycji: 2009-11-21 o 23:03
|
|
|