Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-21, 23:01   #1194
WinlyEm
po prostu Łinli

GG do WinlyEm
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część VI

Cytat:
Napisane przez ferguusson Pokaż wiadomość
ej.. a jeśli to cukrzyca? Chudnięcie, dużo pije.. no ten tego.. do kibelka.. dużo jem i często.. i mam strasznie such skorę na dłoniach(az pękającą.....)

po co ja czytam ten internet..
diagnozowanie sie przez internet to najgorsze co moze byc. Kazdy wtedy umiera

Aljaka, wydaje mi sie ze mojego balaganu nie pobijesz. oprocz normalnego, codziennego balaganu mam caly pokoj w ciuchach z dwoch zamowien- boohoo i miracollo. Nie ma ktoredy przechodzic

a na srodku deska do prasowania bo dzis prawsowalam i nie chce mi sie jej wyniesc

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilawu Pokaż wiadomość
Pomyśl sobie, że ja mam posuchę od dwóch miesięcy (i co gorsza końca nie widać), od razu lepiej się poczujesz
faktycznie mi lepiej trzymaj sie Kamilko, jestes kobietą czekającą na meżczyznę, jakież to romantyczne jak w powieściach o starych czasach

Cytat:
Napisane przez ferguusson Pokaż wiadomość
pomaga wizualizacja jak to będzie Ci wstyd jak wszyscy już oddadzą pracę a Ty zostaniesz wydalona z uczelni za parnamentne lenistwo

Moze przesadziłam? ale na mnie działało..
nie przesadzilas właśnie to działa najbardziej. Tak samo jak mysl, ze na moim roku są takie bezmózgowce i zdaja, to czemu ja miałabym nie zdać

I love M*A*D minerals

Edytowane przez WinlyEm
Czas edycji: 2009-11-21 o 23:03
WinlyEm jest offline Zgłoś do moderatora