Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam talent - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-21, 22:15   #27
lulina
Wtajemniczenie

Dot.: Mam talent - część II

Czytam te kilka stron wątku, które spłodziłyście podczas programu i myslę czemu nie mogę cytować . Bez sensu teraz nie wiem do kogo chcialam sie odnieść :P .

Najlepszy był tekst Goski 9już ktoś pisal): po raz pierwszy widzę cos takiego, po raz kolejny metamorfoza. No to pierwszy czy kolejny .

Moim zdaniem poprzedni odcinek był na duuużo wyższym poziomie. Mało paznokci nie nauczylam się obgryzać przy ogłaszaniu wyników . A teraz calkiem spokojnie. denerwować sie zaczęłam dopiero jak Madox nie przeszedł pierwszy. A jak nie przeszedl w ogóle to sie wściekłam!!! Miałam trzech faworytów śpiewających- dwóch nie przeszło w ogóle do półfinału (Kasie), jeden do finału> bez sensu :/ .

A ta Ania mnie pozytywnie zaskoczyła. NIe podobał mi sie jej występ na eliminacjach, kopia Amy odzwierciedlona w 100%. A tutaj fajnie. Szkoda, zę taka a nie inna piosenka, ale głos ma bardzo ładny.

Występ tej małej od hula-hop baaaardzo efektowny, jak z bajki. no ale słaby .

No ale najgorsza to była ta mała Chylińska! NIe ma kompletnie w głosie nic poza tym, ze nie fałszuje (no ale tak jest u 90% dzieci).

Podobał mi sie też dosyć występ tych Ocelotów i tych co przeszli. Jednak moim zdnaiem z Anią powinien przejsć Madox i juz!

lulinka- Paulinka
Mój kochany Haseczek ;( [*]

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
lulina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując