Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kwasy, kwaski i kwaseczki
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-03-29, 13:53   #684
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana
Dot.: kwasy, kwaski i kwaseczki

Cytat:
Napisane przez Ash
Używałam fluidu matujacego thalgo do cery problematycznej, ale na dzien. na differin chyba nic nie mozna nakladac.
Differin potrafi wlasnie zrobic upiora, ale przeciez to retinoidy i maja podobno super dzialanie. Mam 22 lata, wiec jeszcze zadnych zmarszczek nie mam. Mam za to mase zaskornikow, troche przebarwien po wyciskaniu, no i ogolnie nierowny koloryt cery, bez podkladu z domu nie wychodze Chciałabym, zeby buzka byla gladka i oczyszczona, no i oczywiscie, zeby miala wyrowanny koloryt. Poza tym mam chyba ten tradzik grudkowy, bo pojawiaja sie bolace krosty czesto niedajace sie wycisnac (wiem, wiem, nie powinnam tak czy siak wyciskac) na żuchwie, koło ucha, na skroni i czasem na czole.

Kiedy meczyly mnie takie bolace niespodzianki to uzywalam Dermaliboura A Dermy,rewelacyjny krem ktorym tez zreszta wyleczylam w szybkim tempie paskudne oparzenie.
Mam kumpele ktora w podobym przypadku jak Ty uzywala Davercinu ale czytalam,ze nie kazdemu to pomaga chociaz wiem,ze jest on w roznych postaciach-Ona akurat uzywala granulatu,ktory przyjmowala doustnie i miejscowo smarowala tym plynem miejsca z niespodziankami.
Poza tym nie wiem czy nie lepszy bylby dla Ciebie tonik Lysanel

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ils&itemid=717

Sama po niego siegne na jesien zeby znowu wspomoc cere