Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Storczyk (Orchidea) - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-22, 12:10   #3892
winogronek
Wtajemniczenie

Dot.: Storczyk (Orchidea) - część II

Cytat:
Napisane przez norka27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zgrzeszylam Bylam odwiedzic w szpitalu tescia i tak mnie korcilo by zajrzec do tych szpitalowych falkow z keiki... no i tak patrzylam jak to jest przymocowane i sie odlamal No jak juz sie odlamal to co mialam z nim zrobic - bach do torebki i zwialam do tescia Tylko ze w torebce odlamal sie ped kwiatowy wiec bede musiala poczekac na to jaki kolorek ma. No i nie wrocilam wczoraj do domu - u TZ na statku jestem wiec korzonki zawiniete sa w wilgotny papier toaletowy i roslinek wsadzony do kubeczka po kawie, mam nadzieje ze dotrzyma do wieczora. Zrobie fote jak wroce do domu bo oczywiscie TZ nic nie wie
ahhah ale co tam to taki mały niewinny grzeszek
Wszyscy tu borykamy się z różnymi problemami falkowymi , opisze moje składaki jeden falek nie ma nic tylko pęd kwiatowy dosłownie tylko "to" wsadziłam w keramzyt i napełniłam doniczkę na 2 cm woda żeby pobierał skraplająca sie wodę i co z tego wynikło? mam 2 keiki!! Jakieś cuda mi się dzieją a kwiatek był do wywalenia, następny to same liście ,kolejny liście z pędem no i nie wytrzymałam i kupilam sobie 2 Dendrobium do reanimacji za 5zł z Obi po mału mi się robi szpital storczykowy czekam co z tego wyniknie

Edytowane przez winogronek
Czas edycji: 2009-11-22 o 12:11
winogronek jest offline Zgłoś do moderatora