2009-11-22, 13:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nocne Marki :D
Cytat:
Napisane przez alkaxy
Który numerek szczególnie polecasz? 
|
Ja zaden bo właśnie tego typu komedii nie cierpie...Musze miec wyjątkowy dzien zeby oglądnąć taką całą i do końcy filmu się śmiać i nie wkur**ć porządnie Zazwyczaj zaczynam ise irytowac juz po 10 minutach.
Cytat:
Napisane przez lotta6
|
Z tymi brzuchami spoko
Cytat:
Napisane przez HAMALIELKA
Tematyka filmowa widze krolowała w nocy.
Ja jestem absolutna fanka wszelkich komedii ( uwielbiam sie smiac ), filmow historycznych, filmow akcji i niektórych biograficznych.
|
Ja tez lubię sie śmiac ale komedie zazwyczaj zaczynają być dla mnie żenujące po kilku minutach...
Po prostu nie śmieszne noo. A szczególnie jeśli cały komizm komedii(maslo maslane:P) opiera sie na naśmiewaniu z seksu, nagości itp(typu Americam Pie)
Ja też lubię biograficzne niektóre...
Cytat:
Definitywnie nie namowi mnie nikt na horrory, po tym nie spie conajmniej 2 tygodnie, i nie wychodze o zmroku 
Generalnie kiedys , jeszcze jak byłam w Polsce, moja przyjaciolka namówiła mnie na noc filmów w Mulitikinie. Jestem spontaniczna, wiec jak uslyszalam całą noc w kinie, odpaliłam "jasne" ( to nic, ze filmy konczyly sie o 7.00 rano a na 8.00 mialam do pracy ). W kocu zaczelam ja przepytywac na jakie filmy pojdziemy (przypomnialo mi sie,ze ona jest fanka horrorow ), ale powiedziała,ze nie sprawdzila dokladnie, ze moze jeden horror bedzie a tak to komedie. Przyjezdzamy na miejsce, a tam wielka reklama - "Zapraszamy Na Noc Horrorów w Multikinie" - oczywiscie wkopala mnie, bo wiedziała,ze gdyby mi powiedziala - niezgodzilabym sie.
Reasumujac- cala noc spedzilam w kinie przykryta kurtka, podskakujaca na fotelu, zatykajacą uszy i generalnie przerazona, w rezultacie przyjaciolka musiala po mnie przyjezdzac do pracy (zima byla, szybciej sie sciemnialo) i zawozic do domu przez jakies 2 tyg.
|
O ja ale historia
Nieźle Cię koleżanka wkręciła
Pała wszytskim
włosy, paznokcie i biust. 
Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...
Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem! 
|
|
|