2009-11-22, 13:14
|
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
Napisane przez Organzza
przypomniało mi się Ice, pisałaś, że wybierasz się do Body Shopu - w tym nowym Joy'u jest kupon do TBS -25%
tutaj reszta sklepów
|
Ninka dzięki, ale u nas w środy jest -20% w TBS. Więc kupon mi niepotrzebny.
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Strzeż się przed Extra Safe - lubią pękać  Miałam ostatnio przez nie maraton po ginach - nawet nie wiedziałam, że są takie problemy z "tabletkami po" - jedna zaczeła mnie wyzywać przez telefon, aż w końcu powiedziałam że nie jestem 15 letnią gówniarą i że nie życzę sobie takich tekstów pod moim adresem  Zadzwoniłam w końcu do mojego gina i mimo, iż nie przyjmował w ten dzień bez problemu wypisał recepte (przy okazji biorąc jak za wizytę  ) i 160 zł wyleciało z portfela  TŻ chciał mi oddać kasę, ale powiedziałam, że następnym razem 
|
Ten problem mnie na szczęście nie dotyczy, jakoś nie wyobrażam sobie już rezygnacji z tabletek. Kupon jest na żel.
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
Się przypomnij w styczniu 
|
Ok.
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
Hehe, jeszcze go nie mam- to Glamarama (bardziej magentory) i Fashionista (kolor mniej więcej jak opakowania szminek rimmel, perłowy). Ale jak wyląduję wreszcie w M1 to już chyab będę musiała kupić 2  Zgadzam się co do tych lakierów- są bardzo przyzwoite i warte prawie 15 zł 
|
Już myślałam, że kupiłaś go i się nie pochwaliłaś. Mi też chodzi po głowie więcej kolorów tych lakierów, ale to kiedyś przy okazji, jak będę miała czas sama się przejechać na to odludzie. No chyba że w Bonarce będą kosmetyki w H&M, to łatwiej będzie.
Cytat:
Napisane przez isa666
Ja myślę, że pewnie zapach jest taki jak w klasycznej, choć póki nie powącham na żywo to się nie przekonam. Ostatnio jak byłam w SP stały Baby dollki na półce, ale myślałam, że to te zwykłe a być może to jednak były te "muzyczne" 
|
U nas w SP były i zwykłe i te z pozytywką. Z pozytywką były 10zł droższe.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
|
|
|