Eeeee tam, jaki zboczeniec? On po prostu chce być tak bardzo emo (czyt.
imoł), że z deczka przesadził. Wielu facetów stylizuje się na emo (make-up, grzywa na bok, białe bądź czarne włosy) i wyglądają przy tym wciąż jak faceci. Madoxx ma ten problem, że ma cholernie kobiece rysy twarzy. Nie jego wina. Taki się urodził

.
Poza tym zarzutem o zboczeńca zgodzę się z Twoją wypowiedzią. Ten chłopak nie reprezentuje talentu, a jedynie dość ciekawą osobowość. I to w Polsce. Bo zagranicą nikt nie zwróciłby na niego uwagi. Co jak co, ale nie nazwałabym go artystą, bo kompletnie brak mu podstaw warsztatu. Nie znam się na śpiewie, ale wiem, że fałszował. Wiem, że wybrał beznadziejną piosenkę, która odkryła wszystkie jego braki wokalne. I bardzo dobrze, że Kuba wybrał Blachę i tego drugiego, bo oni mają
jakiś tam talent, a przecież o to w tym wszystkim chodzi.
Nie zgodzę się natomiast z wypowiedzią
Marvola88. Mówisz, że na polskiej scenie muzycznej brakuje ciekawych osobowości? Może i tak. Ale takie osobowości nie zasłyną na scenach mega komercyjnego programu telewizyjnego. Ich trzeba szukać "w podziemiach", na scenach niszowych. Polska scena muzyczna jest z natury komercyjna, miaułka i nieciekawa. Jeżeli Madoxxowi udałoby się wybić dzięki programowi "Mam talent" to będzie plasował się między takimi dziwadłami jak Doda, Wiśniewski i Mandaryna. Naprawde takiego rodzaju oryginalności szukamy?