Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam talent - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-22, 13:58   #56
kumkumkum1986
Raczkowanie

Dot.: Mam talent - część II

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
dziwi mnie to, ze Tap DJ odpadł. Gość był totalnie oryginalny, dopracowany, szczery i ehhh

Madox omg, co to miało być uszy mi zwiędły przy tym "spiewie". Dramat, Zgadzam sie z wypowiedzia powyzej. To, ze jest inny niż wiekszośc ludzi nie znaczy, ze jest świetnym artystą !!!
To jest jakies nieporozumienie.

Ania no cóż jak dla mnie słabiutko, podobnie jak u Madoxa. Głos może niezły ale jednak niedopracowany, piosenka nietrafiona. Jednak komenatarze jury krzywdzace moim zdaniem.

Kruk i Blacha ja tego nie pojęłam albo to było bardzo głebokie az za głebokie albo takie płytkie, ze nie było czego tam oglądac. Zakrecone ale tak to odebrałam.
Zgadzam sie w 100%

Cytat:
Napisane przez wesna Pokaż wiadomość
Eeeee tam, jaki zboczeniec? On po prostu chce być tak bardzo emo (czyt. imoł), że z deczka przesadził. Wielu facetów stylizuje się na emo (make-up, grzywa na bok, białe bądź czarne włosy) i wyglądają przy tym wciąż jak faceci. Madoxx ma ten problem, że ma cholernie kobiece rysy twarzy. Nie jego wina. Taki się urodził .

Poza tym zarzutem o zboczeńca zgodzę się z Twoją wypowiedzią. Ten chłopak nie reprezentuje talentu, a jedynie dość ciekawą osobowość. I to w Polsce. Bo zagranicą nikt nie zwróciłby na niego uwagi. Co jak co, ale nie nazwałabym go artystą, bo kompletnie brak mu podstaw warsztatu. Nie znam się na śpiewie, ale wiem, że fałszował. Wiem, że wybrał beznadziejną piosenkę, która odkryła wszystkie jego braki wokalne. I bardzo dobrze, że Kuba wybrał Blachę i tego drugiego, bo oni mają jakiś tam talent, a przecież o to w tym wszystkim chodzi.

Nie zgodzę się natomiast z wypowiedzią Marvola88. Mówisz, że na polskiej scenie muzycznej brakuje ciekawych osobowości? Może i tak. Ale takie osobowości nie zasłyną na scenach mega komercyjnego programu telewizyjnego. Ich trzeba szukać "w podziemiach", na scenach niszowych. Polska scena muzyczna jest z natury komercyjna, miaułka i nieciekawa. Jeżeli Madoxxowi udałoby się wybić dzięki programowi "Mam talent" to będzie plasował się między takimi dziwadłami jak Doda, Wiśniewski i Mandaryna. Naprawde takiego rodzaju oryginalności szukamy?
Ja nie wiem, on sie chyba wzoruje na Billym z Tokio Hotel a nawet podobni są
kumkumkum1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując