2009-11-22, 15:21
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Cytat:
Napisane przez azakowana
Dziękuję dziewczynki. Jestem tylko na chwilkę, bo mam nawrót choroby i jest ze mną jeszcze gorzej niż było niestety. Oboje z Grześkiem się bardzo męczymy i całymi dniami leżymy w łóżku. Już myśleliśmy wczoraj, że będzie lepiej, bo jemu temperatura spadła poniżej 38 a mi kaszel już mijał, ale wieczorem strasznie się pogorszyło. Dostałam takich ataków kaszlu, że nie mogłam oddychać cała się trzęsłam i skończyło się bliskimi spotkaniami z muszlą klozetową  . A Grześkowi temperatura znowu podskoczyła do 38,9 i tak się przemęczyliśmy kolejną już nieprzespaną noc. Teraj czuję się bardzo śpiąca ale usnąć nie mogę. Jeszcze dzisiaj nic nie jadłam i w ogóle jestem słaba. Wpadłam tylko na chwilę bo szukałam telefonu i zaraz spadam. Nie wiem czy jutro nie wybierzemy się z powrotem do lekarza. Na dwór w ogóle nie wychodziliśmy - mama Grześka donosi na leki co się kończą i jedzenie. Także pewnie jeszcze nie trochę nie będzie na forum.
|
biedactwo, rzeczywiście kiepsko z Wami jutro koniecznie idźcie do lekarza!!!bo ewidentnie Wam się pogarsza!
|
|
|