2009-11-22, 17:08
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Cytat:
Napisane przez ona911
Zgadzam się w zupełności... a co do "tracę nadzieję, że damy radę" to NIE MOŻECIE tak nawet myśleć..dacie radę i to będzie jeden z najpiękniejszych dni w Waszym życiu 
U mnie od strony finansowej jest trochę inaczej..bo podzieliliśmy się wydatkami...więc może nie będzie aż tak ciężko..ale to nie oznacza, że się zdecydujemy na fotografa za 4000 zł :/..
Głowa do góry damy radę 
Pozdrawiam 
|
Ona911, wielkie dzięki za wsparcie Cóż, nie mamy wyjścia, musimy dać radę!! 
Cytat:
Napisane przez _Maya_
a no właśnie...mnie wczoraj wkurzyła Ola Sz...co prawda chciała być szczera no i mi wyjechała z tekstem "skoro fotografowie i Ci co organizują wesela podnoszą ceny to ja też tak zrobię w przyszłym roku, ale max o 20 zł"
więc wioskuję, że makijaż ślubny 120zł a próbny 100...??
kogo będzie stać za 3-4 lata na ślub?
doją młodych jak za przeproszeniem krowy...
no zdenerwowałam się tylko.
|
No coś podobnego!!! A moja koleżanka w zeszłym roku malowała się u niej za 50 zł, to co to ma być? Ponad 100% podwyżki?? To już nawet nie szaleństwo, to jest bezczelne wykorzystywanie ludzi, bo wiadomo, że każdy chce wyglądać pieknie w tym jedynym dniu i niejeden jest skłonny zapłacić więcej, ale to nie daje usługodawcom prawa do bezpodstawnego podwyższania cen tylko dlatego, że inni podwyższają Żeby przypadkiem nie spełniło się powiedzenie, że "chytry dwa razy traci" bo jak tak dalej pójdzie to pani Ola i inni zaczną tracić klientki. Prawda jest taka dziewczyny, że rzeczywiście chyba same tu na tym forum nakręcamy kabzę niektórym osobom. Nasze forum jest bardzo popularne i założę się, że wielu usługodawców je czyta. Nic więc dziwnego, że po przeczytaniu tylu pochwał, sodówa uderza do głowy i czują się upoważnieni do bezgranicznego podwyższania cen. A założę się, że jest mnóstwo wizażystek, które nie posiadają tzw "własnego atelier" a równie ślicznie malują i ceny mają rozsądne. Wystarczy tylko dobrze poszukać. I ja przychylam się wobec tego do pomysłu, żeby namiary na ewentualnych usługodawców podawać tylko na prv, to może trochę więcej pożytku z tego będzie.
Cytat:
Napisane przez asharoken
I wiedz, że będziemy Cię wspierać, żebyś mimo wszystko nawet na moment nie zwątpiła, że ten dzień BĘDZIE najpiękniejszy!  .
|
Asharoken, dzięki 
Cytat:
Napisane przez tikida
Kamil ma własny salon - Loko na Fabrycznej. Podoba mi się w nim to, że:
1. potrafi super dobrać fryzurę (dopasowaną do kształtu twarzy, rodzaju włosów i sugestii klientki)
2. można bez obawy mu zaufać i zdać się na niego jeśli chodzi o obcięcie - potrafi wymyślić coś oryginalnego, ale też nie przesadza z ekstrawagancją
3. bardzo się angażuje - ogląda dokładnie włosy, sprawdza różne opcje, a jak już coś wybierze, to tak jakby jeszcze się utwierdzał, czy dobrze wybrał
4. obcina bardzo dokładnie - powolutku, z ogromną precyzją - każdy włosek musi być na swoim miejscu, przed strzyżeniem robi "podział" (czyli rozdziela pasma na kwadraciki)
5. rewelacyjnie cieniuje - nie można nadążyć wzrokiem za pracą nożyczek w jego ręce (nigdy nie używa degażówek!)
Jest on dosyć specyficzny - nie zwraca się do klientek per Pani, w salonie głośno leci muzyka techno itp
nie mam pojęcia jak Kamil ma na nazwisko  , priv wysłany.
|
Tikida, ja też poproszę o namiar
|
|
|