2009-11-22, 20:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zespół policystycznych jajników - wątek zbiorczy!
[QUOTE=ErMiRkA;15440789]Nie, nie biore...mam czekac i zaczac brac Regulon. Zawsze miałam regularne miesiączki tylko moja ostatnia trwala miesiąc. A to wszystko przez pewną Panią Ginekolog która tak mnie szprycowała Luteiną na zatrzymanie krwawienia ! i gdybym w porę nie zmieniła lekarza, to juz bym była po skrobance i w zyciu nie dowiedziałabym się o moim PCO..
O cholera!! Niektorzy lekarze powinni miec zakaz leczenia bo pomylili sie z powolaniem :/ ja przeszlam 7 lekarzy zeby w koncu sie dowiedziec co mi jest i w ogole :/ masakra
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------
Cytat:
Napisane przez azakowana
Jeżeli nie zrobisz badań to tak na prawdę nie będziesz wiedzieć co Ci jest. Możesz je zrobić prywatnie i wtedy już w wynikami iść do jakiegoś lekarza. A z tabletkami to jest tak, że jak są źle dobrane to potrafią zniszczyć człowiekowi życie ale jak lekarz bo odpowiednich badaniach i wywiadzie przepisze Ci tabletki odpowiednie do Twojego organizmu to nie powinnaś mieć większych problemów. Ja nie jestem zwolenniczką takiej ingerencji ale niestety będę się musiała chyba z nią liczyć jak już nie będę chciała mieć dzieci.
|
Azakowana ma racje podstawa to badania!
Co do tabletek anty to ja np mialam cilest i na poczatku bylo super, swietnie sie czulam a kilka lat pozniej totalna masakra mimo, ze bralam znow te same. Tak czy siak dobor odpowiednich tabletek ma znaczenie.
|
|
|