Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - bardzo krępujący temat....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-22, 20:21   #6
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Dot.: bardzo krępujący temat....

nie wiem, czy i kiedy odpowiesz na moje pytania, wiec napisze dalej. radzę natychmiast udać się do lekarza. jeśli to omdlenie było dziś np niedawno, możesz jechać do szpitala na SOR, powinni Cię przyjąć, jednak z racji wyczerpanych limitów (cho*erny NFZ) ta sytuacja może różnie wyglądać w różnych szpitalach, więc niestety nie gwarantuję, że przyjmą jeśli nie chcesz jechać, to jutro koniecznie idź do lekarza, przemyśl sobie odpowiedzi na pytania jakie Ci zadałam. jeśli mimo wszystko lekarz rodzinny nie będzie "zainteresowany", wykłóć się o skierowanie do chirurga (spróbuj wybrać poradnię chirurgiczną przyszpitalną, ale oczywiście sugeruj się tym, gdzie przyjmą Cię jak najszybciej) lekarz ma zbadać Twój brzuch tzn tak palpacyjnie, powinien też zrobić badanie per rectum. o skierowania na kolonoskopię ciężko pod koniec roku, miejmy nadzieję, że jakimś cudem dostaniesz. nie wiem, ile masz lat, jaki prowadzisz styl życia (rodzaj diety, siedzący tryb życia), i naprawdę nie chcę Cię straszyć, ale na podstawie tych informacji mogę tylko tyle powiedzieć. (ew. pisz na pw, ale to nie zmienia sytuacji że powinnaś iść do lekarza) nie martw się na zapas, ale z drugiej strony nie zaniedbaj tego pozdrawiam ciepło!

edit: to musiałyby być ogromne hemoroidy, żeby w kale pojawiały się skrzepy krwi, i na pewno wypróżnianie byłoby bolesne. nie piszesz o bólu... więc na razie nie sądzę, żeby środki na hemoroidy pomogły..

Edytowane przez mykofenolan mofetilu
Czas edycji: 2009-11-22 o 20:24
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując