Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-22, 20:26   #4265
ursull
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Witajcie babolki

Chyba mnie zatłuczecie za to co napisze , bo z jednej strony tęskniło mi sie za wami ale z drugiej jakoś miałam więcej czasu dla siebie i domu. A u mnie już znaczna poprawa pozostał mi lekki kaszel i katar Tż stwierdził że na pamiątkę, ja dziękuje za takie pamiatki ale ok pomijam ten fakt. Mimo choroby musiałam tyrac w piątek, sobote i niedziele do szkoły, strasznie byłooo ale oczywiscie conieco poodpadało i nie było najgorzej ale mam już nowy plan zajęc i mam 6 nowych przedmiotów i zajęcia w kazdy weekend . Mam miec tez zajęcie na platformie metodą e-learningu masakra jakaś ale jeszcze nie ma dokładnych info. o tym. Dzieciątko moje na szczęscie nie zaraziło się od mamusi . Tż wraca juz za za max. 8 dni i bedzie z nami, wreszcie . No i dobra wiadomośc taka że praca licencjacka pieknie się pisze i mam juz gotowe 3 rozdziały gdzie reszta mojej grupy pisząca samodzielnie ma aż wstep . To tyle chyba u mnie. Teraz juz będe was podczytywała ale zaległości mam chyab z 40 stron więc nawet nie rzycam sie w ta odchlań, wybaczcie .
Może ktoś mi w skrócie napisze jakie dzieciaki zdobyły umiejętności? tak żeby mnie dobic.
Bidulko ty nasza,nie zazdroszczę,dobrze,że juz TŻ niedługo wraca i,że Igorek zdrowy.Widzisz i dobrze zrobiłaś zlecając pisanie pracy.
Nadrabiania masz sporo,w skrócie powiem ci tylko,że generalnie dopadała mamuśki jesienna deprecha i czują się ignorowane,do tego było kilka imprez z fajnymi facetami,ja zajęłam się uaktualnieniem naszej listy i zbieram dane np.; data twoich urodzin (żeby móc życzenia sobie poskładać),a także zdjęcia naszych maluszków,które zamontuję w liście.Robię też kartkę świateczną z naszymi dziećmi (projekt u mnie w albumie" wizażowe maluszki"),jesli chcesz to też o fotkę proszę na adres ursull@onet.pl
To tak bardzo w skrócie

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2009-11-22 o 20:28
ursull jest offline Zgłoś do moderatora