Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-22, 21:07   #183
majkaAD78
Raczkowanie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)

Witam serdecznie wszystkie szczęsliwe przyszłe mamusie

Dziś zakończyłam czytanie całego wątku od początku, zajęlo mi to ładnych kilka tygodni ale miałam przynajmniej czas by minęly niebezpieczne, pierwsze trzy miesiące...Jestem w ciązy już 3 raz w przeciągu 2 lat, niestety 2 ostatnie maluszki opuszczały mnie w okolicach 9 tyg.Bałam sie pisać wcześniej bo nie chciałam "zapeszac" i zegnać sie w razie czego...
Dziś zaczynam 17 tydz. termin mam na 2 maja...ale żeby nie bylo tak łatwo to do 6 tyg.ujawnialy sie bliźniaki, niestety 1 serduszko przestało bic i musialam jeszcze przeżyć poranianie jednego bąbelka co nie bylo przyjemnym i łatwym przeżyciem. Martwilam sie caly czas o drugiego, ale poki co jest dobrze.
Cieszę się ze na Was trafiłam, po calej lekturze wątkowej czuje się jakbym przeczytała niezłą książkę z całą masą superbohaterek
Mam nadzieję,że chociaż późno to przyjmniecie mnie jeszcze?
Mam na imię Majka, mieszkam od 5 lat w IRL i czekamy na to maleństwo z takim utęsknieniem,że trudno to opisac Marzyłam o majowym cudzie (sama jestem z maja i taki prezent na 32 ur.byłby niesamowity) i wierzę,ze się spełni...
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życze przyjemnego nadchodzącego tygodnia!
majkaAD78 jest offline Zgłoś do moderatora