2009-11-22, 21:25
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pierścień NuvaRing - wątek zbiorczy!
Cytat:
Napisane przez konwalijka82
Hej - to mój pierwszy cykl z Nuva Ring- minęły pierwsze 3 dni i jak na razie wszystko w najlepszym porządku. Mam tylko jedno pytanie które mnie nurtuje - co się stanie jeśli krążek wpadnie zbyt głęboko?czy komuś przytrafiła się taka sytuacja? bo mój systematycznie z dnia na dzień przesuwa się coraz głębiej, a dziś najadłam się strachu myśląc że wypadł mi gdzieś przez przypadek:P
|
Tak jestesmy zbudowane, ze on wreszcie znajdzie wlasciwe dla ssiebie miejsce, i tam "osiadzie" . Maksymalnie bedzie to na odleglosc wyciagnietego palca wskazujacego, wiec bez obawy go odnajdziesz .
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------
Cytat:
Napisane przez xblackxshadowx
ja miałam plamienia cały pierwszy krążek, potem nastąpił 1dniowy okres i plamienia ustały niemal całkowicie (jakieś resztki leciały).
|
No to ja pierwszy miesiac tak konkretnie, a pozostale dwa miesiace to juz znacznie mniej, ale dalej plamilam. Ale pisze juz o tym chyba ostatni raz, bo ze sto razy juz pewnie slyszalyscie moja historie plamienna
|
|
|