2009-11-22, 23:01
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Cytat:
Napisane przez bianeczkaa
A co da fakt ze tu napiszecie że ktoś tam jest super a nr tel dasz na priv  przecież i tak rozreklamujecie daną osobę, nawet jeśli nie podacie namiarów, a dla chcącego nic trudnego. Trzebaby przestać wogóle pisać o jakichkolwiek usługam, rozmawiać o d...marynie, ale forum straci swój charakter. Poza tym rynek jest tak duży że tylko patrzeć a Taka p. Ola, Marta czy ktoś tam inny będą miały konkurencję i się skończy szał. A ludzie sie coraz bardziel liczą z pieniadzem. JAk zacznął tracic klientele to zejdą z cen jestem pewna.
|
Wydaje mi się, że dziewczynom chodziło o coś innego - pisanie na forum dokładnie tak samo tyle, że bezosobowo, a jeśli ktoś jest zainteresowany to przekazywanie na priv nazwisk i namiarów. Poza tym usługodawcy o których mowa nie będą wiedzieć o kim mowa.
Wyjściem jest też założenie prywatnego klubu, gdzie inni użytkownicy nie mają wstępu(choć dla tych drugich nie jest to dobre rozwiązanie...)
To forum to niezła nakrętka dla wszystkich z branży i pewnie zacierają ręce, a potem śmieją się z panieniek-gaduł Wiadomo, ze każdemu zależy, że czasem "sraczkowanie" jest niezależne od człowieka, bo w grę wchodzą emocje, ale sianie paranoi jest na tym wątku powszechne- przykład: choćby zaklepywanie makijażu (za rok to już pewnie przyszłe panny młode zaczną go zaklepywać z 2letnim wyprzedzeniem).
Niektórzy mogą sie obruszyć, ale taka jest prawda, ze wiele rzeczy jest tu przesadzonych, a później jest dopiero lament i załamywanie rąk, że czemu tak drogo Zwykły mechanizm rynkowy ot co.
Cytat:
Napisane przez ona911
Namalowałam sama sobie obraz i powiesiłam na ścianie..
a oto moje dzieło :d
|
Wow, super 
Diya a mi w sumie do zeberki pasuje i malina i wrzos
Ale pomogłam nie
Edytowane przez oshinek
Czas edycji: 2009-11-22 o 23:03
|
|
|