Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - makijaz wieczorowy dla burych oczu-pomocy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-22, 22:13   #5
pulpa
Przyczajenie

Dot.: makijaz wieczorowy dla burych oczu-pomocy

Cytat:
Napisane przez sarah22 Pokaż wiadomość
możesz zrobić makijaż w stylu Merlin Monroe będziesz fajnie wyglądąła.. eye liner i czerwona pomadka. Jeśli jednak chcesz wykonać makijaż z cieniami to może spróbuj srebrno- szary bądź srebrno- czarny cień będzie pasowało do stroju i dodatków najpierw się nakłada cień na wewnętrznej powiece potem na zewnętrznej i wtedy na cienie robi się kreski do tego możesz użyć pomadkę w kolorze jasnym albo sam błyszczyk
tak tak! wlasnie cos takiego mi się 'uwidziało', ale nie jestem pewna co do sposobu wykonania. chcialabym aby eyeliner byl w towarzystwie cienia /cień miałby byc bazą pod calosc/, wtedy ten makijaz jest jakby bogatszy,wyrazniej widac tez rzesy.Podoba mi sie opcja czarno-białego makijazu/plus czerwone paznokcie i usta - sueper/, ale: gdy nakreslilam eyeliner na powiece pomalowanej cieniem, wygladalo to niezbyt udanie, za bardzo sie te kreski odcinaly. kiedy znowu zrobilam na odwrot, tzn najpierw kreski potem na calosc cien, bylo beznadziejnie, bo kreski zrobily sie szare no i efekt poszedl w diably/szare tęczówki/. pomyslalam wiec,zeby eyeliner na koniec poprawic czarnym cieniem,wtedy moze kreski nie beda takie ostre, jakos sie wtopia w bialy cien i bedzie ładnie; czyli: na calosc oka bialy cien, potem eyeliner, na koniec czarny cien na kreskach.nie wiem tylko, czy to sie utrzyma.

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Napisane przez sarah22 Pokaż wiadomość
możesz zrobić makijaż w stylu Merlin Monroe będziesz fajnie wyglądąła.. eye liner i czerwona pomadka. Jeśli jednak chcesz wykonać makijaż z cieniami to może spróbuj srebrno- szary bądź srebrno- czarny cień będzie pasowało do stroju i dodatków najpierw się nakłada cień na wewnętrznej powiece potem na zewnętrznej i wtedy na cienie robi się kreski do tego możesz użyć pomadkę w kolorze jasnym albo sam błyszczyk
aaaa i bardzo dziekuje za odpowiedz!
pulpa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując