Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-22, 22:16   #4276
rumiankowa
Zadomowienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

dzięki wszystkim za komplementy a propos fryzurki, na żywo jest żywsza ja akurat lubię się w żywych kolorach
no i rosnę z dumy czytając komplementy dotyczące Gosi jej zdjęcia są robione przez profesjonalną panią fotograf, tyle że u nas w domku, no i oczywiście nie ma porównania, jeśli chodzi o jakość zdjęć

buziaczki dla wszystkich solenizantów z ostatniego tygodnia i dla dzisiejszego Michasia niech dzieciaczki zdrowo rosną!!

poiglocik - nie umiem powiedzieć, bo moje cycowe dziecko przez weekend jadło niemal bez przerwy, a przy Tatusiu zjada 60 ml mleka i 130g ze słoiczka plus mleko prosto z mleczarni (jak zajrzę do nich w ciągu dnia), więc nie wiadomo ile je
mell - mam tygodniowe zaległości - nie dam rady czytać 50 stron i odpisywać, bo się zapłaczę włosy mi się trochę kręcą same z siebie, więc zawsze mam problem z ułożeniem zajrzałam na wątek, który podesłałaś - i jestem przerażona - ale dziewczyną. jak można być z kimś takim przez 5 lat??
blondynkapoznan - hej hej dziękujemy doczytałam że Oliver ma jednego ząbka, gratulacje!! (no chyba że przybyły mu już następne, ja jestem na 111 stronie ) Gosia ciągle bezzębna
Illbana - małż dostał stypendium naukowe - 260 zł miesięcznie ale na razie dajemy radę
ursull - nie doczytałam jeszcze ale wysłałam zdjęcie a albumik z naszymi dzieciaczkami jest świetnym pomysłem
malutka - musiałam wstąpić do klubu z jednej strony to dobrze, bo najwyższa pora była, żeby Mała nauczyła się, że ona i mama to dwie osoby, i mama czasem może zniknąć na kilka godzin z pola widzenia
marika - zdrówka!
superzabula -
cinusiowa - tak, kocyk taki samy, myśmy sami kupili Gosi. za pierwszy dzień bez Ninki. doczytałam, że ma problem z serduchem - Gosia od urodzenia pod opieką kardiologa, przestałam się tym przejmować, bo lekarze mówią, że to nic groźnego, jak jest pod kontrolą to jest OK, a teraz do kardiologa idę w marcu (pół roku od poprzedniej wizyty). ja sama o swojej wadzie serca (mam niedomykalność zastawki trójdzielnej) dowiedziałam się przez przypadek w wieku 18 lat aaaa, przyszły do mnie butki i jestem bardzo zadowolona!!

wracam na 111 i jednocześnie śledzę Was na bieżąco

Edytowane przez rumiankowa
Czas edycji: 2009-11-22 o 22:20
rumiankowa jest offline Zgłoś do moderatora