Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje paznokcie - początek drogi do sukcesu ;) by Anka :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-22, 23:07   #216
AnulaPPP
Zakorzenienie

Dot.: Moje paznockie - początek drogi do sukcesu ;)

i tak szkoda że zmyłaś
co do skórek: wg mnie z moczeniem w ciepłej oliwie jest za dużo zachodu. Ale polecam: smarowanie maścią z wit. A , wcieranie w skórki olejku rycynowego lub wit. A +E w kapsułkach (takie do łykania, ale wystarczy wylać z tej kuleczki płynną zawartość i smarować skóreczki ) Ja staram się używać codziennie jednej z tych 3 rzeczy i myślę że to działa. Przy okazji przy dłuższym i systematycznym stosowaniu oprócz nawilżenia skórek wzmacniają się pazury

co do rozcieńczalnika, mam a w zasadzie moja siostra ale miałam okazje spróbować. Siostra kupiła taki malutki Inglota w cenie takiej że na all kupiłaby o wiele większy i z (nie wiem jak to się fachowo mówi) zakraplaczem() . A tak to za chiny nie mogłam wlać tego do lakieru bo pół rozlewałam
Niby czytałam pozytywne opinie, ale jak dla mnie nie wiele się to od zmywacza różni, nawet smierdzi tak samo. Fakt że rozrzedza ale niedługo i tak znów gęstnieje... Musiałabyś sama wyprobowac. Ja też mam w planie przetestować jakiś inny to moze wtedy napisze coś konkretniej

uff troche długo ale mam nadzieje ze cokolwiek pomogłam

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując