Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-22, 23:48   #4289
Eve1603
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość

Witam Illbanke Eve Blondynke i Anule
zauwazylas

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
woow stoji?
super)moj tez nadal szczerbus.. ani zabka
Nie przesadzalabym z tym staniem, choc przy dobrym oparciu pare sekund daje rade i juz pisaam, ze szykuje sie do raczkowania, tzn pozycje juz opanowal (klek podparty), ale jeszcze nie wie co dalej z tym zrobic gorzej z siadaniem a zeby to chyba zamowie u protetyka

Zaraz mnie szlag trafi - znowu zezarlo mi posty do cytowania

Ursull moja kochana wiem, ze mialam napisac do Ciebie, no ale teraz nie pamietam co ale za to obejrzalam sobie Twoje (Wasze) zdjecia
A Milenka jaka malutka byla Czasami tesknie za moim malutkim Olkiem, teraz wydaje mi sie taki duzy...

A... Olek zadziwil mnie ostatnio - montuje fotelik w samochodzie, sprawdzam, czy moje dziecko jest bezpieczne i zamierzam zamknac drzwi, a Olus zaczyna mruzyc oczy... sprawdzilam kilka razy i on wie juz, ze zaraz bedzie trzasniecie drzwiami i dlatego mruzy oczka za kazdym razem tuz przed trzaskiem Olek mruzy oczy i czeka...

Ursull a nie wiesz do kiedy taka wspaniala pogoda ??? Wichura w nocy budzi mi Ola pomijam juz drobny fakt, ze mam dosc... nawet pies nie chce chodzic na siusiu

... zapomnialam, ze lista mi sie podoba

A teraz biegne do lozeczka, kolorowych snow

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora