Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Haft krzyżykowy prace Mamy i Siostry
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 07:06   #8
WALDI36
Raczkowanie

Dot.: Haft krzyżykowy prace Mamy i Siostry

Witam!
Dziękuję za pozytywne podejście do prac mojej rodzinki wiem ile trzeba poświęcić czasu na jakąkolwiek pracę w tym temacie i podziwiam wszystkich za wytrwałość przy haftowaniu.
Moje Panie bardzo się ucieszyły z pochwał od wszystkich są całe w skowronkach może uda mi się je namówić na wykonanie jakiegoś super obrazu, iż w temacie wzory niektóre propozycje powaliły mnie na kolana z dokładnością odwzorowania jak zdjęcie. Są pełne obaw, co do tak mocno skomplikowanych wzorów, ale myślę żeby sobie poradziły. Co do innych wykonanych prac to sporo się rozeszło po rodzinie i znajomych lub na zamówienie jak coś tam jeszcze poszukają po szafkach to z miejsca umieszczę, ale podejrzewam, iż będą to jakieś serwetki o ile pamiętam to w przerwach między większymi obrazami to coś tam zawsze robiły. Nie wiem, co zrobię z resztą prac siostry, bo zainteresowania w kierunku rękodzieła ma szerokie aż momentami przeraża, co nowego wykombinuje szydełko różne style wyszywania kończąc na ozdobach z wstążki satynowej takie jak jajka, bombki, choinki i tym podobne, ale pewnie napiszę nowy wątek żeby nie robić bałaganu.
Pozdrawiam Waldek!
WALDI36 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując