|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
Napisane przez UAE
W kat. 16 po raz pierwszy udalo mi się dobić do upustu 35%  jestem taka dumna z siebie   I teraz mysle czy skorzystac z tego upustu i wziac na drugi termin prezenty dla rodzinki jakies, czy postarac sie wypracowac w 17nastce taki sam % i wtedy wziac prezenty, boje sie ze juz mi sie to nie uda
Któraś z Was pisala że skladajac jedno ze swoich pierwszych zamowien przekroczyla limit, ja tez mialam taka sytuacje. Dziwne ze Pani ktora z ktora podpisywalam umowe nie poinformowala mnie o tym ze pierwsze zamowienia nie moga przekraczac danej sumy:/
|
Witaj. Jestem nowa Konsultantka i mnie tez Pani z ktora podpisywalam umowe nie poinformowala o limitach i moje zamowienie zostalo zatrzymane gdyz przekroczylam 1000zl co wiazalo sie ze musialam dzwonic do OMS zeby mi poświadczyła ze napewno zaplace i zebym mogla otrzymac to zamowienie i dzieki temu sa dwa dni poslizgu zamowienie zamiast w sobote mam dostac dzisiaj (zobaczymy) ... wydaje mi sie zebys otrzymala prezent nie musisz w kolejnym katalogu dobijac do 35% tylko poprostu wpisujesz podczas zamowienia ten kod jesli oczywiscie mówimy o programie lojanlosciowym
|