Wątek
:
Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
2009-11-23, 09:09
#
4227
asienka240
Rozeznanie
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Dzień doberek
Widze ze jeszcze nie wszystkie z nas wstały
a to i dobrze
odpoczywac :P na zapas ;P bo za jakis czas nie bedzie tak dobrze :P
Cytat:
Magnez spokojnie dostaniesz bez recepty. W różnych dawkach. Ja też biorę, bo on ponoć działa również na kłopoty ze snem, skurcze wszelakie (chodzi mi o łydki, głównie w nocy), na uspokojenie pracy serducha też chyba.
Mrowak
chyba zapytam o ten magnez lekarza na nastepnej wizycie
Minka26
zazdroszcze takiej wycieczki, ja narazie wycieczkuje po urzedach i innych instytucjach
na cieple kraje mi sie nie zapowiada...
Cytat:
Wiem że to nie do mnie było ale nie powinnas brac magnezu od tak sobie nie powinno się brac nic na własną rękę . Poprzednio jak miałam skurcze to najpierw mi lekarka baania zrobiła na ten magnez . A nie kazała brać żeby brac . Przedwakowanie niektórych witamin itp. jest czasami bardziej szkodliwe niż ich niedobór
AniaP
nie bede brała nic na własna reke, najpiew zapytam lekarza
Baobabek
nie denerwuj sie wizyta bo maluszkowi szkodzisz
na pewno przyjedzie
Claire9
jeśli nie masz problemów z szyjką to się niepotrzebnie nie schizuj bo nam tu sfiksujesz :P:P:P jak jest dobrze to nalezy sie tym cieszyc
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------
Cytat:
Napisane przez
izaizula
Melduję się od rana na pokładzie.
Konietki powiedzcie mi jak w moczu wykazało mi nabłonki gęsto pokrywajace czy jakieś (nie mogę sie doczytać) to co to moze oznaczac. Bo czytałam że jakieś zakażenie czy coś tam, ale nie mam żadnych abkterii anie białych krwinek ani nic. Myślicie że są w porządku. Moja gin jest ciągle na urlopie do konca miesiaca, więc nawet nie moge zadzwonić.
Izaizula
jesli masz kontakt z jakims innym ginekologiem to moze skonsultuj z nim wynik badan... bo tak czekac... do konca miesiaca, jeszcze troche dni zostalo...
09:10
asienka240
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do asienka240
Znajdź więcej postów asienka240