Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-23, 08:30   #4102
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a moze on w ciazy jest

i bardzo dobrze!
ja tez sie dzisiaj wybieram na kregle ze znajomymi

Na GG
Moj mezul chodzil do tej samej klasy co moj brat w PL ale ja nie mialam okazji go poznac wczesniej .. i on po zakonczeniu szkoly sredniej wylecial do stanow w maju a ja po zakonczeniu gimnazjum przylecialam w sierpniu ... no i na poczatku ze nie mialam komp swojego to siedzialam u brata no i Pawel zagadal do niego ze jest w NYC i czy chce sie spotkac z nim a ja odp ze jestem siostra i ze brata nie ma .. no i tak sie nam jakos fajnie gadalo pozniej wzielam jego numer i gadalismy na moim GG pozniej zaczely sie sms , rozmowy przez tel po 6 miesiacach spotkalismy sie w realu na urodzinach brata a 3 dni pozniej zaczelismy oficjalnie chodzic Przez pierwszy ok dojezdzal do mnie pociagiem tylko na weekendy a pozniej po roku przeprowadzil sie do mojego miasta takze mialam go juz bliziutko siebie

No zebys wiedziala ze oni z dynia to wszystko robia .. ale powiem Ci ze ja bym sie chyba nie tknela tego

aaaaa chinczyk
moglabym jesc codziennie i by mi sie nie znudzilo .. jedyne za czym tesknie jak jestem w PL to wlasnie za chinczykiem ahh no i skrzypdelka bufflo .... kurcze glodna sie zrobilam

a w PL nie mozna kupic takich grzanek?

Powiem Ci ze jak jestem w PL to chcialabym zostac na stale .. ale jak wracam do stanow i widze jakie tu jest inne zycie to ciezko by mi bylo sie znowu przestawic .. tutaj jest calkiem inaczej ... jest praca , wyplata co tydzien mam ochote sobie cos kupic ide i kupuje ... a w PL jednak bylo by nam ciezko cos oszczedzic

No ale na starosc napewno wrocimy

Jak bedziesz u cioci to zapraszam do mnie na kawke

Racja poczatki byly koszmarne ... zero znajomych zero jezyka a tu jeszcze do liceum mnie wyslali .. znalam tylko kolory , liczby "dzien dobry " " do widzenia" i na tym konczyla sie moja znajomosc ang ... Przez pierwsze pol roku siedzialam w klasie i nie wiedzialam o czym oni wogole gadaja no ale z kazdym tyg bylo lepiej poznalam polakow ( dzieki mojemu bratu ) no i pozniej na horyzoncie pojawil sie moj mezulek

czy chcemy wracac tak jak pisalam .. ciezko by nam napewno bylo ..
ale kiedy napewno

No wlasnie ameryka to nie Europa niestety .... nie mozna wsiasc w auto i pojechac na swieta itp .... Jak ktos poleci w roku 2 razy to juz szczesciarz bo bilety takie drogie ... my dopiero lecimy w sierpniu na wesele brata TZeta ... takze jeszcze 9 miesiacy musze czekac Mam nadzieje ze szybko zleca te miesiace

naprawde bardzo fajne kozaczki

no ja tez bym poszla .. ale jak na zlosc nikt sie nie chajta .. dopiero w wakacje mamy weselicho

My sie wybieramy w ten weekend .. ale opinie znajomych sa podzielone jedni mowia ze dobry drudzy ze nudny ... za efekty daja 9/10 a za fabule 3/10 ... film strasznie dlugo bo trwa prawie 3 godziny takze pod koniec juz tylka podobno nie czuc ... jak sie wybierzemy to sam znac czy warto isc

u nas wczoraj byla premiera o 12 w nocy .. i chyba nie musze mowic ze WSZYSCY na necie pisali ze ida zobaczyc .. ciekawa jestem czy warto bylo

hahaha dobre
w PL nie ma takich dobrych grzaneczek a i jeszcze mi sie teskni za takimi super twardymi ciasteczkami z Shaw'sa z toffi i bakaliami, ktore sie zanurza w herbatce i dopiero mozna je urysc i drinki- pinacolada od chinczyka
Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a tu jeszcze zagląda w ogóle Riana i Zlotko855? Nie pamiętam kiedy je widzialam w ogóle

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Ja byłam
Pisałam w wątku o tym filmie.
mnie wlasnie zlotko caly czas chodzi po glowie ciekawe co tam u niej
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Tylko ze ja nie mieszkam w Polsce ale w Irlandii.
Zalało nas totalnie,drogi nieprzejezdne.Ludzie nie widzieli czegos takiego od 10 lat...
To widok z mojego okna,dzis juz przestalo padac ale znow zapowiadaja opady;/A dwa pozostale zdjecia zrobilismy przed chwila stojac na moscie...Niekotrzy ludzie wczoraj jechali 7 h do domow
Nigdy czegos takiego nie widzialam na wlasne oczy;/
masakra normalnie ....
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no to sobie wyobraza ze sie duzooo dzialo

wiem ze nie dobrze.. ale uwielbiam herbate slodka z cytryna... pije ja na sniadanie potem po przyjsciu z pracy potem jeszcze wieczorkiem no i na kolacje... uwielbiam ja aaa i jeszcze w pracy pije z dzieciakami ale to owocowe nieznosze kawy a herbata mi daje taki spokoj.. no wiecie uzaleznilam sie
ja tez jestem maniaczka herbaty-tez mam olbrzymi kubek-taka filizanke ogromna 0,5l i u kazdego znajomego mam swoj kubek w rozmiarze XXL-u mamy, tesciowej, bratowej i przyjaciolek najblizszych tylko ja pije bardzo mocna i gorzka-czasem mi sie zachce z cytryna i cukrem, ale zwykle gorzka! i nie uznaje herbat z torebek i owocowych tez nie lubie-tylko czarna i zielona
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora