Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-23, 08:57   #4229
Izumi
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
haj dziewczynki, melduję się po długiej nieobecności starałam się nadrobić zaległości, ale dwa tygodnie to chyba za dużo
wróciłam co prawda w nocy z wtorku na środę, ale jakoś za bardzo nie mogłam dojść do siebie... jeszcze ta pogoda...

wakacje nam się udały, mnóstwo słoneczka, ale przy tym delikatny powiew wiatru, więc nie było to uciążliwe... oczywiście cały czas plażowałam pod parasolem, ale kolorków i tak nabrałam... szwagier się śmieje, że przy tej pogodzie to wyglądam jak bym przesadzała z solarium na nie na wakacjach była
oczywiście już wam foteczki wstawiam, może cieplej wam się zrobi

zaczęliśmy wreszcie zakupy dla Małej, ale na razie tylko ciuszki... już co prawda wydrukowałam sobie listę potrzebnych rzeczy i jak tylko kaska na konto wpłynie to lecimy dalej

ja czuję się świetnie, gdyby nie powiększający się brzuch i ucisk macicy na przeponę (w związku z tym czasem donośne sapanie) nie wiedziałabym, że jestem w ciąży

aha no tylko czuję się trochę jak hipopotam, wydaje mi się że przybrałam już z 15kg, ze śmiercią w oczach stanęłam na wagę ostatnio, ale na szczęście póki co +4kg

wracam poczytać co tam u was się wydarzyło
Nie no, faktycznie czysty sadyzm PIĘĘĘKNIE TAM MIAŁAŚ KOCHANA! Od razu jakoś się ciepło i przyjemnie zrobiło patrząc na focie, tylko potem po spojrzeniu w okno miałam wrażenie jakby mnie kto łopatą przytrzasnął Super że na zdjęciach widać, że wakacje mieliście we trójkę. Bardzo ładnie Ci się ten brzuszek zaokrągla . +15kg to by było gdyby to nie dzidź tam siedział tylko tłuszczyk się odkładał, więc póki co z powiększającego brzuszka się ciesz bo to tylko maluszek rośnie
Aha... kochana... jeszcze jedno... jak będziesz chciała wklejać zdjęcia ubranek... to przetrące normalnie jak wkleisz coś z uszkami
I LOOOVE USZKA.. i kruca jakoś jeszcze nic uszatego nie mam ...grrr
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora