Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - uczelnia koźmińskiego oraz łazarskiego w Warszawie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-23, 10:44   #14
Sarrai
Wtajemniczenie

Dot.: uczelnia koźmińskiego oraz łazarskiego w Warszawie

Cytat:
Napisane przez karolina__m19 Pokaż wiadomość
Muszę się z Tobą nie zgodzić. Nie wiem dlaczego generalizujesz ludzi studiujących dziennie na koźmińskim w ten sposób ;/ Nie wszytskie "dziewuchy" ubierają się się jak do klubu, może po prostu tylko na nie zwracasz uwagę.
Poza tym studiujesz na zaoczych to, z całym szacunkiem, ale skoro nie masz pojęcia jak jest na dziennych , to po co się wypowiadasz. Jeżeli raz na jakiś czas przyjdziesz w tygodniu do biblioteki to nie posiadasz jeszcze pełnego obrazu jak to wygląda na codzień. Owszem, są tu ludzie, których jedynym celem jest "wylansowanie się", ale niektórym naprawdę zależy na nauce, tym bardziej, że płacą niemałe pieniądze by mieć możliwość studiowania.
Karolinko a ty z działu promocji leona jesteś czy jak?
Nie zaperzaj się tak - fakt faktem, większość osób jest tu wylansowana do granic możliwości, poza tym studiowane zaoczne nie oznacza, ze jest się tu raz na dwa tygodnie i moje obserwacje nie ograniczają się do odwiedzenia biblioteki, pracuję na żeraniu i bądź co bądź często przesiaduję w szkole, czy spotkam się z koleżankami, bo to dobry i darmowe miejsce spotkań.

ech nie będę z tobą dyskutować.
Jasne, ze nie wszyscy się tutaj lansują, ale większość - owszem. Dziewczyny w większości poubierane jakby miały zaraz skoczyć na imprezkę, a faceci typu metroseksualnego. Takie jest MOJE zdanie na temat, dziewczyna pytała o atmosferę tak? więc taka jest moja opinia na temat studentów tej uczelni, do której przypominam - sama uczęszczam.
Szkola fajna, fajnie wyposażona, dobrze tu kształcą - ale ludzie do dupy, moim zdaniem, napisz teraz, ze jest jednak świetnie, a Caspari sama podejmie decyzję.
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując