Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwne "urazy"
Wątek: Dziwne "urazy"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-29, 20:27   #93
netiaa
Raczkowanie

Dot.: Dziwne "urazy"

u mnie najgorszy wypadek mialam w wieku ok 2 lat. Mielismy w domu taki wysoki stół i tam zawsze lezały cukierki. Oczywiscie łakome dziecko nie mogło się powstrzymać i wynalazło sposób żeby się do tych cukierków dostać (krzesła też były wysokie, za nic nie mogłam sie nauczyc jak na nie wchodzic) zawsze z tego stołu zwisała serweta więc zawsze za nia pocaiągałam i cudownym trafem spadały na mnie owe cukierki serwete zazucałam spowrotem i odchodziłam. Kiedyś pociągnęłam tą serwetę i na głowę spadł mi czajnik (pęknięcie czaszki) który otworzył się i z którego wylała się na mnie cała woda (wrzątek- liczne poparzenia)

Kiedyś zachciało mi się bawić w księzniczkę ( 5 lat) więc weszłam na stół z krzesłem, usiadłam na tym krzesle i spadłam uderzając głową w piec (wtedy miałam takie piece) tym razem tylko było rozcięcie skóry

Mając 7 lat zafascynowana szmbiarką i wybieraniem szamba (nie wiem dlaczego ale ten zapach nie nie przerazał, wszyscy wtedy pochowali się w domach) obserwowałam dzielnych szambiarzy, tak niefortunnie sie pochyliłam nad tym szambem że wpadłam do środka, umiałam pływac więc nic mi się nie stało

Teraźniejszość- rutynowe wybijanie sobie palcy i rąk i nóg, nadrywanie paznokci, palenie palców prostownicą i dziwne przedmioty pod paznokciami (od igły przez guzik po ząb mojego psa) zderzenia z dzwiami, szafkami i latarniami to już rutyna