2009-11-23, 15:08
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: 1200 kcal + ruch = 5-10 kg mniej !
Cytat:
Napisane przez eZET
rozbudowany ten ich obiadek  . W sumie Amerykanie jedzą podobnie (oczywiście z pominięciem alkoholu  ) i obiad jest u nich najobfitszy, bo śniadanie to zwykle płatki + zimne mleko, lunch to coś jak nasze 2 śniadanie. I wszystko popijają LODOWATĄ wodą/colą/innym badziewiem - warunek: musi być lodowate (nawet zimą  ). Na deser to głównie lody (ale mają naprawdę pyszne lody, u nas takich na szczęście nie ma  )
A teraz się pochwalę - waga się ruszyła! 1,5 kg za mną  . Hehe... jeszcze troszkę, jeszcze troszkę... A żeby tak na święta zobaczyć 60
|
Gratuluje 1,5 kg
Nie zgodziłabym się tylko ze stwierdzeniem że Amerykanie jedzą podobnie - Francuzi praktycznie nie korzystają z fast-foodów, malo tu nawet McDonaldsow. Wydaje mi się, że jedzą naprawdę dobrze 
Ja wydaje mi się ze też chudnę...Nie wiem czemu wlaściwie : P ale fakt, ograniczyłam slodycze (nie calkiem, ale znacznie) a jadłam ogromne ilości...Piję dużo wody, nie jem przed snem i 3 razy od srody byłam na basenie. Tyle ze nie cierpię specjalnie, bo wszystkie obiady i sniadania jem tak jak zawsze
Za kilka dni zrobie sobie fotke zeby porownac z pierwszą i zobaczymy, bo tak "na oko" przed lustrem srednio cos widac
Czas edycji: 2009-11-23 o 15:11
|
|
|