2009-11-23, 15:53
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Napisane przez Maggie1983
sny sie przeciez nie spelniaja  i wogole tlumaczy sie je odwrotnie 
|
sie okaze//;0 widzisz u Carol jest wrecz odwrotnie wszystko sie sprawdza
Cytat:
Napisane przez aneczka555
11 tydzien 2 dni,troche mi sie juz przytylo glownie w talii 
|
slicznu
Cytat:
Napisane przez aa2
a ja tam i tak mam nadzieję że te małe robaczki Cie trafią , one troche żyja i nawet jak masz dzisiaj owulkę to wszystko mozliwe
a ja mam dzisiaj takiego małego doła, dokładnie miesiąc temu byłam na usg gdzie miałam poznać płeć dzidzi a wyszło jak wyszło, niby miesiąc a ja czasem czuje sie jakby to było wczoraj....cieszę sie że mam to forum bo powiem wam że inaczej nie miałabym co robić i pewnie bym zwariowała.....
|
nie smutaj sie i ciesze sie ze mnie widzisz
Cytat:
Napisane przez Stara Panna
Aneczko - jaki cudnybrzuś !!!!!!!!!!!!
Tez bym taki chciała...  . A wogóle to muszę Wam coś w tajemnicy powiedzieć... Jak już wiecie wedłóg kalkulatora tego z linka owu miałabym mieć 16.11... Zgwałciłam se chopa 15.11. To była niedziele  W piątek natomiast..., tak późnym popołudniem zobaczyłam, ze śluz mi się lekko na brązowo, beżowo zabarwił. Ale to trwało dokładnie jeden pobyt w toalecie... Od piątku mam potworne ilości białego, gęstego śluzu... Ciągle pobolewają mnie jajniki... Dokładnie tak jak na @ z tym, ze dużo słabiej... I od czasu do czasu mam takie uczucie jakby mi ktoś piłeczkę w brzuch wetkł
Pozatym od wczoraj non stop mnie zgaga męczy...
Czy sądzicie, ze powinnam mieć choć cień nadzieii ??? Spodziewana @ 30.11... Dziś 20 dc 
|
nio trzymam mocn kciukasy kochana!!!!
dziewusszki a test t kiedynajlepiej robic tzn w ktprym dniu poowoluce?
|
|
|